You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ben dinledim beğendim sizede tavsiye

ben dinledim beğendim sizede tavsiye

Profesör
RE: ben dinledim beğendim sizede tavsiye
Bakmasın demiş bir daha yüzüme,
Emri olur inansın bu sözüme.
Almasın demiş adımı diline,
Vay ben ölem, atın toprak üstüme...

Seven sevdiğine iteat eder, bakmasın demişse sevgili bakmaz, Almasın demişse almaz, sevgilinin sözü emirdir, canı çıkar ama dediğini yapar, merttir.. melodisi ve sözleri derin harika bir eser, M. Ceceli'nin yorumuyla daha bir güzel olmuş..

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-03-2016, Saat:08:54 PM, Düzenleyen: Gül-i Cennet.
Profesör
tam bilemiyorum ama Hz Vahşinin Peygamber Efendimiz S.A.V.'e gelipte onun ashabından olduktan sonra Peygamber Efendimizin ona sen arka saflarda dur seni görünce Hamzayı hatırlıyorum demesi üzerine Hz Vahşinin bu sözleri söylediğinden bahsediyorlar ben dinlerken çok duygulandım çok kardeşimizde ne güzel söylüyor
ayrıca Mustafa Ceceli kardeşimizin konseri esnasında ezanı duyunca konserini kesip ezan bitene kadar beklediği söyleniyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-03-2016, Saat:09:04 PM, Düzenleyen: duadaş.
Profesör
Bu hikayeyi bende duymuştum, doğruluk derecesini bilemeyecem...bende böyle çağrışım yapıyor gülücük

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.