Caracush Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sitede görüntülenen o reklamın kaldırılmasını rica ediyorum . Başka rahatsız olan yok mu?
hangi reklam o kardeş
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nükleik asit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nükleik asit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o reklamlar olmasa site nası geçincek heee?
bu içki fabrikasın da calısan ....kumarhane işletib de ....evine para getiren ...bi....babanın durumu gibi degil mii bayan.. ak parti düşmanı...sence ne....aha haram.....
senin bu iğrenç konuşmana cvp vermek istemezdim ama dediğin lafa dikkat et
bnm hangi partiye düşman olup olmayacağıma sen karar veremezsin
ayrıca bana da AKP DÜŞMANI demen hem kabaca hem saçma hemde komik bi durum..
lütfen konuşmalara dikkat et..
ayrıca reklamları görmek mi istemiosun peki
bu reklamlar engellenemeyeceğine göre ee görmek de istemiosan siteden girmyedebilirsin..
bence bi komiklik yok......hersey acık seçık......yok ben bakarım reklamlara.....ama siz sürekli haram helal....siyasete dini dine siyaseti karıstırdıgınız için......ben de böle dedim.....milletin seçmiş oldugu partiye hakaret etmek daha kabaca ve komik degil mi... ..
Caracush Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İşi siyasete çevirmeyin siyaset özgürlüktür kimse karışamaz.Burada göz zinasından bahsediyoruz. Sizce de çok önemli değil mi?
alkış
alkış
tbrik ediyorumm alkış
alkış

kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Caracush Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İşi siyasete çevirmeyin siyaset özgürlüktür kimse karışamaz.Burada göz zinasından bahsediyoruz. Sizce de çok önemli değil mi?
alkışalkış
alkış
tbrik ediyorumm alkış
alkış
![]()
cok haklısın ama hiç akıl etmezlerrmi...?
yada haksızlık yapmayalım belki bi bayanın bunu algılayamaması normaldir..
...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.