MEHEMET VEYS:estafullah efendim nedemek buyuk bir zevkle kabul ettim
REYYAN:teşekkür ederiz
biraz klasik olacak ama kendinizi biraz tanıtırmısınız mehmet veysi kimdir ? MEHEMET VEYS:hep takanıp kalmışımdır bu soruya karsı,evet mehmet veysi kimdir.mehmet veysi iki eşli bir babanın 18 cocuğundan biridir ilk okulu bitirp iş hayatına atıldıkatan sonra iş hayatının acımasızlığı ve değişmez kurallarını öğrendikten sonra okumaya karar veren ve allah yolunda gitmeye çalısan bir beseridir..
REYYAN:hey maşallah.peki çok kardeşli olmanın verdiği güzellikler yada sorunlar oldumu hayatında ?
MEHEMET VEYS:önecelikle çok kardeşli olmanın avantajlarından bahsedeyim size.sonrada verdiği sıkıntıları anlatırım inş.
avantajları sunlar;
evde bir an olsun yanlız hissetmiyorsunz kendinizi,bir sorununz olduğunda heran yanı basınızda bir kardeşiniz beliri veriyor,bir suru yiğen oluyor
vb. avantajları varbir de bunun tersi olanlar
kıyafet konusu ben hiç çekmedim ama abim benden çok çekti.
hep onalrın aykabılarını,elbislerini, giyerdim
hatta ilk okula giderken ben 42 numara aykabıyla giderdim abin aykabısını Giyerdim
ozamnlar adidas marka aykabılar çok markaydı ( şimidide marka gerçi) bende hava atım diye giyerdim
ayakabı ben yuruken arkadan ayağıma çarpardı
en kötüsüde yağmurlu havalarda oluyordu.çok çamur atıyordu büyüklüğündan dolayı, tabi hem annemden hemde abimden ayrı ayrı dayak yiyordum

biri ayakabısını giydiğim için birde kıyafetimi kirlettiğimi için dövüyordu .

REYYAN:şamar oğlanına dönmüşün resmen
MEHEMET VEYS:eeeh arsıra olur kalbalık ailelerde bu. sıklıkla olan seyler
REYYAN:sadece kalaalık ailelerde değil evin her büyük çocuğu istemez herhalde kıyafetlerinin giyilmesini:D
MEHETET VEYS:eee biz kalablık olduğumz için herkes istediğini almazdı.sadce kendi parasını kaznanlar alırdı.ee abimlerde çalıştığı için kendi istediklerini alıyorlardı.mecburende olsa benimle paylaşmka zorundaydılar.ben paylaşmadım çunku benden kuçuk erkek yoktu

ama şimdi var buyuk bir zevkle paylaşıyoruz inş.
REYYAN:
peki yine klasik bi soru soralım :D sitemizle nasıl tanıştınız sizi buraya bağlayan neden yada nedenler neler :DMEHEMET VEYS:
güzel bir soruREYYAN:güzel soru sorarım genelde :D
MEHEMET VEYS:bu siteye gelmemin sebebi yada vesile olan kişi reyyan hanımdır.onunla başka bir siteden tanışıyorduk orada bazı sorunlar yasamıstık ve kovulmuştum oda bana sığınmam için bir yer teklif etti
önce yadırgadım ısınamadım.sonra yavas yavas ısındım hatta bu ısınmamı yöneticiler hissetmiş olacakki beni mod yaptılar.sonra yoğun işsilik temposuna girince siteye fazla uğruyamaz oldum anlaşmalı olarak istifamı verdim
beni bu sitye bağlayan nedenleri sormuşsunuz
ben açık sözlu bir insan olduğuma inanıyorum
ve açık konuşacam inş. sohpet boyunca,aslında beni kolay kolay hiç birşey kendine bağlayamaz.çunku çok çabuk ısınan bir insan değilim,doğustan bağlı olduğum şeyler dısında islamiyet aile ve sevdiğim ve sevdiklerim bunların dışında tabi,bu sitye bağmlı biri değilim ama paylaşımlarımı yaptığım tek site burasıdır.sadece kendimi rahat ve guvende hissediyorum bu sitede budar bana yetiyor inş.
REYYAN:Hayatta olmassa olmazların nedir yada asla dediklerin?
MEHEMET VEYS:hayatta olmassa olmazlarım nelerdir namaz,dini sohpetler,aile,sevdiğim,birde hayal kurmak

REYYAN:hayal kurmak :D ne gibi hayaller :D
MEHEMET VEYS:mutsuzken mutluluğa sukertmek ağlarken gulmeye sukretmek gibi şeyler işte:D
REYYAN:ilginç:D
MEHEMET VEYS:ben kendim ilginçim

REYYAN:hayatta olmassa olmaz dediğin şeylerden biriside sevdiğim dedin sevdiğinde aradığın özellikler neler vede varmı böyle biri :D
MEHEMET VEYS:utanmak evet var inş. .onu bulmak kolay olmadı.15 yılın ardından bulunmuş bir şahsiyettir kendisi.
aradığım özellikler nelerdir?
öncelikle dini bilgileri biliyo olması kendi hayatında uygulaması hatta olamassa olamzları arasında olmasıdır
bunun dısında duygusal olaması esprili olması ( yerinde) olmak şartıyla
beni duşunen bana önem veren bu nunun dışındaki seyler zaten klasik herkesin istediği şeylerdir

REYYAN:ne biliyosun belki başkaları başka özellikte birilerini seviyor :D
REYYAN:müşterisi geldi beklemedeyiz şu an :D
MEHEMET VEYS:evet olabilir ama ben ardığım kişideki olmassa olmazları dedim
gerisi,her beserini istediği şeyler işte.güzellik. iyi konusan vb. seyler .bunlar benim olamssa olmazlarım arsında değil yanlız bununda bir not duseyim
REYYAN:neden güzel konuşunca laf yetiştirememektenmi korkuyosun :D
MEHEMET VEYS:anlamdım sorunuzu.titretip durmayın
anlamaya çalışyorum
REYYAN:
erkekler akıllı kadınlardan korkuyor sanırım :D
MEHEMET VEYS:yok aksine ben seviyorum.ve sevdiğim şahsiyette çok akıllı
o dediğiniz akılsız erkekler kategorisi için geçerli sanırım

REYYAN:

REYYAN: hayattaki tedirginliklerin nedir
MEHEMET VEYS:tedirginlikler derken açarmısın bunları lutfen
REYYAN:nelerden korkarsın ne acıtır canını v.s
MEHEMET VEYS:yalandan çok korkarım ve bana söylendiği zamn canım çok acır.bunun dısında allahın izniyle hiç birşeyden korkmam.
REYYAN:peki sen hiç yalan söyledinmi yada söylemek zorunda kaldın mı ?
MEHEMET VEYS:evet hayatımda çok değer verdiğim birine söylemk zorunda kaldım.oda sevdiğim insandı.işten çıkarılmışıtım,ona çıkarıldığımı söyleyememiştim gururumdan dolayı.işyeri kapnadığını söylemiştim.
REYYAN:onun incineceğini düşünmedin mi peki
MEHEMET VEYS:bunun söylemememin sebebide tanıştığımız ilk günlere denk gelmesiydi.onu kaybetmektense incitmeyi göze almıştım ozaman
REYYAN:ya incittin diye kaybetseydin
MEHEMET VEYS:bilmiyorum o an en doğru kararın olduğunu dusundum.başka birsey aklıma gelmemişti.
REYYAN:öğrendiğinde nasıl bir tepki verdi peki:D
REYYAN: yine müşteri bekliyoruz :D
MEHEMET VEYS: benim sakladığımı sadığım sey o ilk gunden beri biliyormuş ve dafalarca söylemem için bana çok zarf atmış ama ben anlamamışım.nasıl öğrendiğine gelince;
dostum dediğim birine durumu anlatmıştım.güvendiğim insan daha ilk gunde ona herseyi anlatmış.ve o insandan o gunden sonra soğudum.çunku sevdiğimi kaybede bilirdim.çok şukur anlayışlı birini sevmişim bundan dolayı allah ne kadar sukretsem azdır
REYYAN:
hayatını sevmeden önce ve sonra diye ikiye ayırırsan neler söylersin
MEHEMET VEYS:hangisini önce cvp lim
REYYAN: öncesi ve sonrası işte :D
MEHEMET VEYS:öncesini çok kötüluyememe çunku öncesi olmayan hiç birşeyin sonrası olmaz.peki hangi tarafta daha mutlusunuz derseniz şuanda yasadığım hayat istediğim hayat olmasada o yolda ilerliyorum inş.
ve şimidiki hayatmın en azında bir amacı ve anlamı var diye düşünüyorum .
REYYAN:istediğim hayat derken zorlamı seviyosun yani ??
MEHEMET VEYS:peki daha açık konuşalım ozamn.sevdiğimin yanımda olamsını istiyorum.o ah dese yaıbaşıında bulunmak isityorum.onunla ağlamak ve onunla gulmek istiyorum.hayatımdaki zorluklarla onunla mucadele etmek istiyorum.buyeterli mi :D
REYYAN: yeterli :D
REYYAN:peki o kişinin doğru kişi olduğuna nasıl karar verdin?
MEHEMET VEYS:bende bir alışkanlık vardır kalbimin onaylamadığı hiç birşeye evet demem.ve bu gune kadar kalbim beni hiç yanıltmadı.dolayisiyle kalbim o kişiye aranan kişi o dedi ve bende onayladım bu gune kadr yanlış kişidir diye en ufak bir süphem olmadı.allahın izniyle inş. olmaycak
[b]REYYAN: [color=#FF0000]bu kadar sevgi konusu yeter sanırım
MEHEMET VEYS: bencede
REYYAN:seni en çok güldüren nedir
MEHEMET VEYS:kendime çok gülerim gün içinde yaptığım gaflardan dolayı
REYYAN:mesela nedir örnek alalım :D
MEHEMET VEYS:mesela yemek yediğim biryerde adam bana paranın ustunu verdikten sonra ben ona afiyet olsun diyorum
bazen çok dalıyorum.mesela birini daha anlatıym size minibüse bindim gidiyoz .ineceğim yere geldik müsait bi yerde dururmusun dedim.sonra adam durdu bende kapının açılmasını bekliorum.ama bekleme esnasında adamla dikiz aynasında bakışıyoruz.bende bu adam bana bişey mi dicek diye düşünüyorum .parayıda verdim bu adam bana neden bakıyor diye düşünüyorum .en sonunda sordum Abi hayırdır nedenbakıyosun diye adam abi ne zaman ineceksin dye bakıyorum dedi.ben kapıyı otomatik bilyodum meğer eski usul kolla açılandanmış herkes kıkır kıkır gülmüştü tabii bende çok güldüm :D
işte böyle bunlar varken birilerinin komiklik yapmasına gerek yok ben kendime yetiyorum zaten
REYYAN:
REYYAN:Allah iyi yapsın seni ne güldüm burda :D
REYYAN:peki son olarak neler söylemek istersiniz site halkına

müşteri bekliyoruz yine :D
MEHEMET VEYS:ne söylimbu dunyadaki hersey yalan mal mulk hayat gerçek olan birşey var oda ölümdür bizi yokatan var eden rabbe dönüceğiz
hani oluyor ya bazen ailemizin istemediği bir şey yapıyoruz ve onlarınbu yaptığımız şeylerden haberi olunca yüzlerine bakamıyoruz
ya rabbimizin istemediklerini yapıyosak ve bunu biliyosak nasıl çıkacaz karşısına
rabbim bizi onun karşısında boynu büküklerden eylemez inşallah
ve hersey dilediğiniz gib olsun demiyorum hersey Allahı"n (C.C.)onun Resulu muhammet mustafa(s.a.v)dediği olur inş. ve islamiyetin emrettiği gibi yasamaya çalışırız inş.
REYYAN: bize ayırdığınız kıymetli vakitten dolayı teşekkür ederiz beyefendi
MEHEMET VEYS:estf. efendim siz bana sizinle sohpet etme serefi tanıdıdığınız için ben size tesekkur ediyorum RAbbim razı olsun inşallah
REYYAN: amin cümlemizden
emegı gecenlerden allah arzı olsun
...
![[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]](http://img147.imageshack.us/img147/9978/9qfd91186dd20fz6.gif)