You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
bedduaya uğradım
Merhabalar ben yaklaşık 3 yıldan bu yana üstümde bir lanet gibi bedduaya uğradığımı düşünüyorum.
3 yıldan bu yana işimden okulumdan ve tüm tanıdıklarımla aram bozuldu...

Aslen namaz kılmasamda dini değerlerimi son zamanlarda yerine ve öğrenmeye çalışıyorum

Beddua edecek kişiye gelirsekte ettiği beddua kabul oldu sanırsam bir olay yaşadıktan sonra en yakın arkadaşım yaptı bunu ve haksız ettiğinden de %100 eminim

Yapmam gerekenler tam olarak neler dua ederim rabbimize dua namaz kılmayıda düşünüyorum ama gerçekten çok kötü durumda olduğumdan dışarı bile çıkamıyorum...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: bedduaya uğradım
Başa gelen her musibet bedduadan olacak diye bir şey yok
Sen sana beddua eden kişiye haksızlık etmediginden eminsen sorun yok zaten
Imnitanda olduğumuzu unutmamak lazım her sekilde sinaniyoruz
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
yaşadığın musibetler Allahın sana imtihanıdır, sen sabredip doğru yolda yürüdüğün sürece dünyada sıkıntı yaşasan bile emin ol bir süre sonra yaşama ihtimalin olan şeyler seni rahatsız etmeyecek hale gelir.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Teşşekürler yorumunuz için inş allahtan tek duam durumum düzelmesidir umarımda dediğiniz gibidir kimseye kötülük yapmam yapanı da sevmem
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Allah yardımcınız olsun, bize de dua edin. dininizi doğruca öğrenip Allahın emrine ve yasağına uymaya çalışın.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.