You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumcu
Beddua demişken?
Bana hayatımın yarısını zehir eden kıza Allahım bu kızı sana havale ediyorum bana çektirdiği gibi ona da çektirecek birini ver demiştim. Kız yaptığı kötülüklerde kendini haklı görmeye devam ediyordu. ama hep 4 ayağı üzerine düşüyordu kedi misali. Sonra kapandı falan namaza başladı. Hayatında olumsuzluk olmadı hiç ne önce ne sonra. Hep bir şekilde sıyrıldı. Sizce bu dünyada bulamaz mı karşılığını?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: Beddua demişken?
Her ne olursa olsun beddua etmemelisin eğerki sana hakkı geçtiyse hesabı zaten alınır : )
Müslümanca yaşamın olmadığı bir yerde, müslümanca ölmenin elbette bir yolu vardır.
Malcolm X
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Big Grin daha yeni makale paylaştım bunula ilgili .d
Müslümanca yaşamın olmadığı bir yerde, müslümanca ölmenin elbette bir yolu vardır.
Malcolm X
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Bende sevdiğim kızdan çektim, 2 hafta önce biz sözlenecekken şimdi ailesinin isteğiyle başkasıyla sözleniyo. İnsanın içi çok acıyo ama elden ne gelir beddua etmek çözüm deilki
Zaten birisi senin hakkına girdi ise o hakkı ödemeden cennete giremez o yüzden için rahat olsun : )
Malcolm X
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Bu dünyada olmazsa öbür dünyada elbet cezasını bulur
Kul hakkına girenlerin ahiretteki durumlarını bilsen emin ol,
Allahım bu kızın cezasını ahirete sakla diye dua edersin : )
Malcolm X
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Bu kızdan önce ben neşeli biriydim şen şakrak sıcakkanlı şimdi insanlarla arkadaş olmaya korkuyorum soğuk yaklaşıyorum. Ve bu yüzden hala daha sıkıntı çekiyorum tam anlamıyla HAYATımı mahvetti. Anlıyor musun Sad film repliği gibi oldu ya neyse :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Evet nasıl bi durumda olduğunu anlayabiliyorum Big Grin
Şuan yapabileceğin en iyi şey Allaha sığınmak ve dua etmek yes
Malcolm X
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.