You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kıdemli Üye
RE: Beddua
vay canına anneye bak Sad okuduklarımdan sonra o anneye diyecek çok sözüm olur ama saygımdan susuyorum tugce güzel cevaplar vermiş aslında artık senin bir yuvan olduğunu bilmeli ve eşinden vazgeçmeyeceğini ona net bir tavırla belirtmelisin kaç yaşında bilmiyorum eğer çok yaşlıysa idare etmeli yaşlılığına vermelisin ama aklı başındaysa dediğim gibi net ol ve eşini seviyorsan bu saçma sapan sebeplerden ötürü lütfen yuvanı yıkma Allah yardımcın olsun...
[Resim: tumblr_msdzly7kWi1st90nio1_500.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
pardon da babanın durumu çok iyimiydi?
yada annenin geçmişten gelen bir zenginliğimi var?
davul bile dengi dengine demişler.ha bunlar yoksa
kusura bakmasın da zengin bi damat anneni evine bile almazgülücük
bunu bir ara uygun bi dille anlat istersen.
senin eşin iyi biriki ses etmemiş baksana maşallah ona.
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
annenle yüzyüze konuşmak isterdimgülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
hiçkimseyle konuşmuyor.şimdi işten ayrılacam tazminat parası alacam onu bile anneme vermeyi düşünüyorum belki o zaman bana birşey demez diye.taşınmak içinde kredi çekeriz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
sen annene vermeye devam ettikçe hep isteyecektir.
sizinle yaşamak istiyorsa siz onun kurallarına değil o sizin kurallarınıza uymalı.
tabiki saygı çerçevesinde...

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
genelde tutmaz diyolar sütü engel olur diyolar ama tutuyo babamdan biliyorum babannem babama hep beddua ederdi bizim durum kötüye giderdi iki ay önce sivasa gittik geldik babannem memnun oldu dua etmeye başladı kadın birden iyi oldu gülücük neyse sivastan gelirken yolda kaza yapıyoduk babam uyandı hemen toparladılar aracı . sonra babamın işleri iyi gitti üst üste iş geldi demekki tutuyomuş bedduları anaların
"Bizi yükselten, dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."

[ Cennet Mekan Abdülhamit Han ]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.