You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumun Uykucu Ninesi
RE: Beddua
SAKIN.
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
DUR YAZICAM gülücük SAKIN BOŞANMAYI DÜŞÜNME

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
sanırım başka çarem yok ama, ne yapabilirim. bana durmadan ölüm sebebim sen olacaksın, 1 sene içinde senin yüzünden ölecem ben diyip duruyor.hergün evimizden cenaze çıkıyor psikolojik olarak bittim. işyerinde işlerime odaklanamıyorum.bana işteyken hergün telefon açıyor, senin yüzünden hastalandım, senin yüzünden ağlıyorum diye. artık annemin sesini duyduğumda içim titriyor acaba bana yine ne diyecek diye.elim ayağıma dolanıyor panik atak oluyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
eşimin işi nedeniyle başka şehire taşınmamız gerekiyor.sakın gitme diyor. anne senide alacam seni zaten yalnız bırakmam diyorum, ama istemiyor. ben gelmem sende gitmeyeceksin gidersen analık hakkımı helal etmiyorum, sütüm zehir zıkkım olsun diyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Evet anne baba hakkı asla ödenmez ama sen evlatlık görevini yaptıktan sonra.
saygıda kusuretmedikten sonra haklı isen o beddua tutmaz.Anneler ne yazık ki böyle...
ben bilirim ben yaparım benim dediğim olsun.BEN duygusu bazı annelerde çok fazla.
eğer eşini seviyorsan ve eşin kötü biri değilse sakın yuvanı dağıtma.Annene ne yapsan yaranamazsın.
çünkü anlatılmaz bazı şeyler.eşinden ayrılsan annenin dediği biriyle evlensen mutlumu olacaksın sanıyosun?
sen annen için yalnızca dua et ve mümkün olduğunca yuvandan uzak tut.
araman gereken zamanlarda ara.sor halini hatrını.ama kendi evine karıştırma açıkça da söyle.
annemsin ama durman gereken yeri bilmelisin demelisin.demezsen anneni durduramazsın.
onun yerinin ayrı eşinin yerinin ayrı olduğunu böyle mutlu olduğunu anlat annene.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
ifade ne diyeceğimi bilemedim şimdi.
2 kardeşmisiniz.biraz ablanda biraz sende kalsın.
ve annenle açık açık konuş.ben eşimden ayrılmam de.
bu niyetle burdaysan boşuna çabalarsın de.
teyzen dayın yokmu onların yanında kalsın biraz.
hiç olmadı onlar annenle konuşsunlar.anlat onlarada durumu.
anneannen hayattaysa onunla konuş annenle konuşsunlar.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
anaannem hayatta değil ve annem aileden kimseyle görüşmüyor.ablamda annemi pek istemiyor aslında.yani ben varım sadece.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Şuan için sana dua dan başka yapabileceğim bişey yok canımüzgün
Rabbim anneni ıslah etsin.sanıyorum ki amacı seninde boşanman ve onunla yaşaman.
seni eşinle paylaşmak istemiyor.üzgünüm ama sanırım böyle bir durum söz konusu.
bazı annelerde vardır bu.evladını paylaşmak istemez.benim yanımda benim sözümde kalsın ister.
aslında böyle yaparak evladını bir robot gibi yapar ama farkına varamaz.
götürebilirsen ki çok zor geleceğini sanmıyorum anneni bi psikoloğa götürmen iyi gelebilir.
öncelikle annenin psikolojisini düzeltirsen seninkide düzelir zaten...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 02-09-2013, Saat:02:07 PM, Düzenleyen: Tugce.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.