You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bazı sözler sanki ölü doğuyor!

Kıdemli Üye
Tutması ne kadar zor insanın içinin kuşlarını, parçalarsa bu uçmak hevesi parçalar insanı.
Böyle puslu havalarda gelip içimde çello çalan biri var, canıma okuyup gidiyor.
“Kimse yok mu?” diye seslendi cesaretini toplayan biri, “Yok!” dediler hep bir ağızdan.
...
İnsanın kırılan dallarını kimse temizlemiyor ve taze filizlenmeleri de kimseyi sevindirmiyor artık.
Takvimde ne yazdığına aldırmadan pembe pembe açtı yine arka bahçedeki toy badem ağacı, günler boyu kırağının derdi yine bana düşecek.
...
“Ben hep bekledim” dedi belli belirsiz, “olduğunda seni, olmadığında herhangi bir şeyi!”
...
Herkes herkesi durmadan sağduyuya çağırıyor ama hep kendi sağduyusuna!
Bir yanlışı sürdürülebilir kılmak için bulduğumuz günübirlik çarelerle yaşamaya çalışıyoruz.
“Ölüme çare bulunmuş” diye seslendi bir münadi. “Ama biz hayata çare arıyoruz!” diye söylendi kalabalık./Gökhan Özcan
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Bazı sözler sanki ölü doğuyor!
hoşgeldiniz gülücük paylaşım için teşekkürler
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.