You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bayrağımızı indirdiler...

Forumcu
Dün Diyarbakır'da meydana gelen hadiseler dehşet ve korku vericiydi.bir takım pravokatörün türk bayrağını alıp o paçavrayı takma girişimleri nerede bu ülkenin güvenlik güçleri nerede asker nerede devlet gibi sorulara neden oldu.oysa devleti beklemeye ne çare al silahı sık kafasına!
parçala dağıt kır o mel'unun kemiklerini. o paçavrayıda ver insanlara yaksınlar.zira bu olay Kıbrısta da ceryan etmiş bir alçak rum, türk bayrağını indirmeye kalkmış ve kafasına kurşun sıkılarak öldürülmüştür....
ne yazıkki bu olayda böyle bir delikanlı vatansever çıkmadı .öylece adeta tiyatro izler gibi izlediler .yani bir alkış tutmadıkları kaldı.
bu hadise beni erkekliğimden müslümanlığımdan türklüğümden utandırdı
Yazıklar olsun o bayrak indirilirken sessizce onu izleyenlere!

Seyyid KEMERKAYA
"Rahman'ın has kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler ve kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) "Selam!" derler geçerler..."
furkan 63
Bunu ilk beğenen sen ol.
münzevi_yürekli
Cvp: bayrağımızı indirdiler...
yiğit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dün Diyarbakır'da meydana gelen hadiseler dehşet ve korku vericiydi.bir takım pravokatörün türk bayrağını alıp o paçavrayı takma girişimleri nerede bu ülkenin güvenlik güçleri nerede asker nerede devlet gibi sorulara neden oldu.oysa devleti beklemeye ne çare al silahı sık kafasına!
parçala dağıt kır o mel'unun kemiklerini. o paçavrayıda ver insanlara yaksınlar.zira bu olay Kıbrısta da ceryan etmiş bir alçak rum, türk bayrağını indirmeye kalkmış ve kafasına kurşun sıkılarak öldürülmüştür....
ne yazıkki bu olayda böyle bir delikanlı vatansever çıkmadı .öylece adeta tiyatro izler gibi izlediler .yani bir alkış tutmadıkları kaldı.
bu hadise beni erkekliğimden müslümanlığımdan türklüğümden utandırdı
Yazıklar olsun o bayrak indirilirken sessizce onu izleyenlere!

Seyyid KEMERKAYA

Türklüğün ve var olduğunu iddia ettiğin erkekliğin adına laik t.c nin simgesi ve sancağı olan o paçavra için kurşun sıkabilirsin ama yine var olduğunu iddia ettiğin Müslümanlığın için böyle bir eyleme girişmen en hafifinden CEHALETTİR!!!..Zira islam'ın ve Müslümanların sancağı bundan gayrıdır ve üstündür!!!...
Ay vurunca çatlatır göğsümdeki mahşeri
çünkü kavganın göbeğidir benim yerim
canlarım, kollarında Parti pazubentleri
dik başlar, erkek haykırışlarla
göndere, en yukarlara çekiyorlar
en yukarlara çatlıycak kadar aşkî yüreklerini.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: bayrağımızı indirdiler...
o bayrak osmanlıdan miras bayraktır. hilal ve yıldız her nekadar değişsede yıldız o osmanlının son dönemlerinde kullandığı bayraktır.bütün hemen hemen müslüman devletlerin bayrağında hilal vardır.çünkü hilal islamın sembolüdür .nasıl ki haç hristiyanların sembolüyse... yani ne demek ya.... ozaman biz niye varız ki bu ülkede ...ameller niyetlere göredir. ben belki laik rejim için değil bir avuç müslüman ve atalarınmn mirasına saygı için savaşıyorum bunu bilebirmisin ki....
söz konusu laikliğe gelince tc.anayasasına sonradan sokulmuştur.ilk meclisin anayasasında devletin dini islamdır maddesi vardır bu daha sonra değiştirilmiştir....
kusura bakma kardeşim ben ekmeyini yediğim ,suyunu içtiğim ,okulunda okuduğum, hastanesine gittiğim,yolunu kullandığım ve yaşadığım memlekete ihanet edemem...
"Rahman'ın has kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler ve kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) "Selam!" derler geçerler..."
furkan 63
Bunu ilk beğenen sen ol.
münzevi_yürekli
Cvp: RE: bayrağımızı indirdiler...
yiğit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o bayrak osmanlıdan miras bayraktır. hilal ve yıldız her nekadar değişsede yıldız o osmanlının son dönemlerinde kullandığı bayraktır.bütün hemen hemen müslüman devletlerin bayrağında hilal vardır.çünkü hilal islamın sembolüdür .nasıl ki haç hristiyanların sembolüyse... yani ne demek ya.... ozaman biz niye varız ki bu ülkede ...ameller niyetlere göredir. ben belki laik rejim için değil bir avuç müslüman ve atalarınmn mirasına saygı için savaşıyorum bunu bilebirmisin ki....
söz konusu laikliğe gelince tc.anayasasına sonradan sokulmuştur.ilk meclisin anayasasında devletin dini islamdır maddesi vardır bu daha sonra değiştirilmiştir....
kusura bakma kardeşim ben ekmeyini yediğim ,suyunu içtiğim ,okulunda okuduğum, hastanesine gittiğim,yolunu kullandığım ve yaşadığım memlekete ihanet edemem...

ne güzel her şey yerli yerinde...
Küfrün koruyuculuğunu yap "Ameller niyetlere göredir" deyip işin içinden çık...-Atalarının mirasına saygı için savaş? ilginç islam savaş hukukunda hiç böyle bir şeye rastlamadım-...
Laiklik, sonradan konulmuş, kıymeti harbiyesi yok, sorun yok...
İlk "Devletin dini dini islam'dır" yazılıydı, sonradan kaldırıldı, olsun, sorun yok...
Ve elbette ki ortada hiç bir sorun yoksa değişimin adı da ihanet oluveriyor...
işte mesele bu kadar basit...müslümanlar zamanında boşuna çalışmışlar meğer, boşuna islam düzeni falan filan istemişler...

KARŞIMDA SEKSEN SONRASI YAPAY YEŞİL KUŞAK İSLAMCILIĞININ ÇOK KALİTELİ TAM KIVAMINDA ÖRNEK BİR ÜRÜNÜNÜ GÖRÜYORUM!..Allah Selamet versin.

Bunu ilk beğenen sen ol.
birden bu kadar yüklenme

ufak ufak aç ufukları abisi gülücük
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
münzevi_yürekli
Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:birden bu kadar yüklenme

gülücükEstağfirullah, ufuk açmak ne demek biz ufağız dahagülücük ama...öyle yani.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

gülücükEstağfirullah, ufuk açmak ne demek biz ufağız dahagülücük ama...öyle yani.

yiğitin profile bak anlıycaksın abisi Wink
giderayak.
ama kabuğu soyulamadı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
münzevi_yürekli
Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

neyse...mesele kişinin keyfiyetidir, ufak da olsa, büyük işler yapmaya çalışıyor...Wink

Bunu ilk beğenen sen ol.
Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

neyse...mesele kişinin keyfiyetidir, ufak da olsa, büyük işler yapmaya çalışıyor...Wink

ifade
giderayak.
ama kabuğu soyulamadı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
gördüm bu haberi ya sinir oldum sinir
bunu yapanlar cezalarını bulacaklardır inşAllah en kısa zamanda..milletimiz susuyor gibi görünsede fırtına sessizliğinde olduklarını bilsinler kahrolası pkk lılar ve onların yandaşları..hala onları mecliste tutsunlar bakalım..
bu olayı ve bu olaydaki herkesi kınıyorum hiç kimse benim şanlı bayrağımı indirip yakamaz kırmazlarmı o elleri üleyn sen kimsin ha kimsin ben senin bayrağını değil o bez parçasını yakarım çiğnerim lansinir apo sen ne biçim adamsın bi traş olmuş öldüm gülmekten yakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.