You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Baykal istifa etti!

Profesör
Baykal istifa etti!
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal istifa etti. Kaset olayının gündeme gelmesinin ardından iddialarla ilgili basın toplantısı düzenleyen Baykal, şunları söyledi: “Bu bir kaset olayı değildir, komplodur. Komplo, hukuk dışı, ahlak dışı bir tertip demektir. Bir komplo yaparken bazen haneye tecavüz edersiniz. Duvarlara, eşyalara gizli kameralar yerleştirirsiniz. Gizli çekimlerle insanların en korunaksız görüntülerini alırsınız, kesersiniz, biçersiniz, aktarırsınız, montaj yaparsınız çarpıtırsınız. Böyle yaparken de insanoğlunun mahremiyetine tecavüz edersiniz. Ağır haya ve utanç, bunu yapanlar için anlamını kaybeder. İnsanların şerefleri onların umurlarında değildir. Bu komplo, CHP’nin Anayasa ve rejim kavgası vermekte olduğu bu son iki hafta içinde düzenlenmiş ve piyasaya sürülmüştür. Komplo tezgahı malzemeleriyle çekimleriyle günceldir, tazedir. Ana muhalefet liderine yönelik bu kanunsuzluk, ahlaksızlık, bugünlerin ortamında iktidarın bilgisi ve onayı olmadan gerçekleştirilemez, piyasaya sürülemez. Komployu ayıplar gibi yapanlar, aslında bizzat ayıbı işleyenlerdir. Olay sonrasında sergilenen sözde iyi niyetli, hakşinas olmaya çalışan yapay tavırlar, üzüntü beyanları perde arkasındaki tezgahın suçluluğunu örtbas etmeye yetmez. Bu arada ABD’den, Pennsylvania’dan aldığım üzüntü ve destek mesajlarının samimiyetine inandığımı da belirtmek istiyorum. Bu tablo karşısında bana da bir görev düştüğünün farkındayım. Bu hukuksuz ve ahlaksız komplo nedeniyle kimsenin beni sorgulamasına izin vermeyeceğim. Eğer bunun bir bedeli varsa ve bu bedel CHP Genel Başkanlığından ayrılmaksa, o bedeli de ödemeye hazırım. Bu anlayışla bugün CHP Genel Başkanlığından istifa ediyorum.”
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
RE: Baykal istifa etti!
hıc uzulmedım ne yalan söyliyim herkes yaşadıgının karşılığını görür:D
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
inşallah gelen gideni aratmaz
Degerli -turkuaz- Kullanicisi May 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hayırlısı olsun ama değişen sadece isimler olucak önemli olan her zaman zihniyetlerin değişmesigülücük yerine kim gelicek acaba
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-05-2010, Saat:12:25 AM, Düzenleyen: AtMaCa.
((Meksikalı))
akp kesimi çok üzülmüştür kesin çünkü baykalın her sözü chp yi halkın gözünde itici kılıp recep tayyip erdoğana daha çok sempati beslenmesini ve güçlenmesini sağlıyordu akp için hiç iyi olmadı bence Big Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
bence de katılıyorum:D
Degerli -turkuaz- Kullanicisi May 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
siyasetin bu kadar basit ve komik duruma düşmesi içler acısı bnce...
chp nin başına kim belirse gelsin toparlayamaz..

yorum yok gülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.