You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bayanlara sinirlenen buyursun:)

bayanlara sinirlenen buyursun:)

" HACI "
RE: bayanlara sinirlenen buyursun:)
ya ama olmazki ya kadını dövmek için oturtmuşlar sesi çıkmıyo (tabi kadında da var biraz ne diye karşılk vermezsin)neyse erkegi dövme oyunu daha güzeldi...
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
Cvp: RE: bayanlara sinirlenen buyursun:)
ECRİN_ZÜLEYHA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ama olmazki ya kadını dövmek için oturtmuşlar sesi çıkmıyo (tabi kadında da var biraz ne diye karşılk vermezsin)neyse erkegi dövme oyunu daha güzeldi...

kahkahaişine gelen daha güzel tabi bencede erkegi dövme oyunu güzeldi :Dçünkü öyle gıcık bi yüzü varki dövmemek elde degil ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ne kadar ayıp hiç yakıştıramadım çok zaralı bi site burası TongueTongueTongue
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ateşten Gömlek
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne kadar ayıp hiç yakıştıramadım çok zaralı bi site burası TongueTongueTongue

erkekleri doverken cok faydali demigülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
_onlyone_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne kadar ayıp hiç yakıştıramadım çok zaralı bi site burası TongueTongueTongue

erkekleri doverken cok faydali demigülücük

ewet o gerekli sizin iyiliğiniz için kahkaha
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
:Dbu ne yav..
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
rahatladımSmilegülücük

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.