You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bayanlar pantolon giyermi?[giyebilirmi]

Anket Başlığı: Bayanlar pantolon giyermi? [giyebilirmi?]

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
evet 16 (45.71%)
hayır 19 (54.29%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 35 (100%)

Bayanlar pantolon giyermi?[giyebilirmi]

Acemi Üye
Cvp: Bayanlar pantolon giyermi?[giyebilirmi]
giymeli... eteğe göre daha rahat. ama üstüne pardesü yada tunik giymek kaydı ile
"Üslubu lisan,aynıyla insandır"
"Gözler vardır sözleri anlatan, Sözler vardır gözleri ağlatan."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: Bayanlar pantolon giyermi?[giyebilirmi]
hatta ben etekten ziyade pantolon ve onun üzerine tunik ve yaşına göre pardesü giyilmesini isterim tabi yine takdir onun...
"Üslubu lisan,aynıyla insandır"
"Gözler vardır sözleri anlatan, Sözler vardır gözleri ağlatan."
Bunu ilk beğenen sen ol.
รüгüռժü
RE: Bayanlar pantolon giyermi?[giyebilirmi]
Giyer-bir marslının gözünden giydiklerini varolan şahitleriyle müşahade edebiliriz- Yakışırda üstelik hele dar olunca. Bi pantolon giyebilmekten aciz değillerdir heralde gülücük önce bir ayağın sonra öbür ayağın, kemeride bağladımı tamam. gülücük

Ama gelde bunu Kur'ana yada ayete sor dersen , bence sorma? Alacağın cevap eğer erkeksen çevrendeki bayanları , bayansan kendini biraz rahatsız edebilir. Hele abiye kıyafetli iş hanımlarımız seni bi kaşık suda boğuverir.

Ben denemiştim bi ara , boyumun ölçüsünü aldımdı. Uğraşmayın bu meselelerle , tavsiye etmem gülücük
Oku,
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
peki ya pantolon erkek pantolounu bayan pantolonu diye ayrılıyorsa keismi farklı çünkü hatta bir erkek giyse kız gibi görünüyor o zmnda mi o pantolunu giyince erkeğe benzemiş oluyoruz ?
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yaw ne pantolonu,kız pantolon mu gıyermıs!
vucut hatları bellı olmayacak sey gıymelı kı dınıne uygun gıyınıyor dıyebılelım
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ya öyel sormuyorum zaten üzerinde bileklerine kadar örtecek pardesü çarşaf her neyse o var ama sonuçta pantolon giymiş bu da bir bayan pntolunu o da mı aynı konumda onu soruyorum
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
pantolonun bolu darı mı olur Allah askına.amac vucut hatlarını bellı etmeyen seyler gıymektır,adı ustunde pantolon bu yagülücük
sac topuzu bıle bellı olmamalı basasortusunun altında sız pantolon dıyorsunuz halagülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Vallahi ahlakı güzel olsunda ister etek giysin isterse pantolon... Zaten o ahlak olduktan sonra hatlarını belli edecek her türlü giysiden de elbiseden de kaçınır...
Sağına ve soluna bakmadan "Kim Var" denilince" Ben varım" cevabını verebilecek bir gençlik...
NFK
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.