VesseLam
Heceye sığamayan, üç harfe kaydolan bir nefesim sadece.
Tamam tamam. Yorulma düşünmekten. Senin de çok iyi bildiğin gibi
Sadece "H İ Ç" im ben...
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Hayâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Giymeli yönünde verdim oyumu ama etek en uygunu. Giymeli ama çok nadiren. Üzerine diz kapaklarının altına kadar inen uzun bir kıyafeti olmalı. Öyle demeyin kardeşlerim. Bazı yerlerde çok ihtiyaç oluyor ve gerçekten bacılarımız çok sıkıntı çekiyor. Rüzgardan falan değil. Allah korusun bir kaza anını düşünürsek.... Birçok çeşidi var ama yüreğim etekten yana...
VesseLam
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hayâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Giymeli yönünde verdim oyumu ama etek en uygunu. Giymeli ama çok nadiren. Üzerine diz kapaklarının altına kadar inen uzun bir kıyafeti olmalı. Öyle demeyin kardeşlerim. Bazı yerlerde çok ihtiyaç oluyor ve gerçekten bacılarımız çok sıkıntı çekiyor. Rüzgardan falan değil. Allah korusun bir kaza anını düşünürsek.... Birçok çeşidi var ama yüreğim etekten yana...
VesseLam
eteğin altına uzun bişe giysin bak bi sorun kalşıyormu
giderayak işlerim var bitirilecek, 
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.