Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Bayanlar Çalışmalımıdır?
Anket Başlığı: Bayanlar Çalışmalımıdır?
Bayanlar Çalışmalımıdır?
sebep sonuç ilişkisi falan : p
“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:
Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
islam ın izin verdiği müsaade ettiği ve kısıtladığı ölçülere uygunsa çalışma ortamı
ve çalışmak için engel değil (çocuk-eş itirazı vs)
sebep(bütçe sıkıntısı, dulluk bekarlık, muhtaçlık vs) varsa uygundur.
ama İslamın şartlarına istediği ölçülere uygun değilse çalışma ortamı
o zaman da zorunluluklara bakılır - zorunluluk yoksa uygun olmayan yerde çalışma caiz olmaz
her halükarda en islami olan tercih edilir...
usul budur...
dinini yaşamakla mükelef insan için böyle kaidelerin sana göresi bana gresi olmaz...
giderayak işlerim var bitirilecek, giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...

Kadinin çalişmamasi Her Zaman En Makbül Olandir.çocuğunu Güzel Ahlak Ile Terbiye Edebilmek ,kocasina Karşi Olan Görevlerini Kusursuz Yerine Getirmeside Bence Bi çalişmadir,dolayisiyla Boş Vakti Yok Demektir.peki çaliştiğini Düşünelim Bu Görevleri Kim Yapacak ?
Hem vakarınızla evlerinizde durun da önceki cahiliyet devrinde olduğu gibi süslenip çıkmayın. Namazı kılın, zekatı verin. Allah ve Resulü'ne itaat edin. Ey ehli beyt! Allah sizden kiri gidermek ve sizi tertemiz, pampak yapmak istiyor. (AHZAP 33)
Ama benim çevremdekiler herkes çalışıyor (bayanlar) eğer çalışmazlarsa okumazlarsa eşlerine muhtaç olmak istemiyorlarmış
ayrıca para sorunu felan olmazmış yok efenim kendi ayakları üstünde durmak istiyorlarmış
bence onlara kalmış birşey boşverin çalışmak isteyenler düşünsünler 
bizim ev ve akrabalar bütün bayanlar çalışıyor bn bişey dedimmi kükremeye başlıyorlar karışmıcakmışım

benim ,ablalarım,kuzenlerim herkes çalışıyor ama okudularda ondan çalışıyorlar üüf bu bayanlar ne kadar sorunlu ya
birsürü sorunlarınız var 
Allahtan anem çalışmıyr
arkadaşlar ne uzadı bu mevzu ne çalışması otursun oturduğu yere kırsın dizlerini çalışacakmış bide ya anne o anne ne işi var dışarda elin işinde gücünde la havleee =)
“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:
Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi