You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bayan sürücülerin yıllık olağan buluşması

bayan sürücülerin yıllık olağan buluşması

Profesör
RE: bayan sürücülerin yıllık olağan buluşması
elhamdülillah ben katılamamıştım :D:D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ee ne var daha iyi parkedecek bi yer mi araryım orayı bulduktan sonra :D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
:D :D sende mi ablası gelin bakalım üstümüze gelin bunları ödetiriz biz size yazdık bunları hatta ben yeni klasör açtım kaydettim bile :D
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
รüгüռժü
Ya Sukut seni nasıl alkışlayayım, nasıl tezahürat yapayım. Ne kadar abartsam azdır.
Her problemli sürücünün bayan olmasından bıktım. Nerdeyse direksiyonda elişi yapacaklar. Geçen makyaj yapıyodu kadın yaa!! Oha diyecektim kaba olur diye pes dedim yani Smile
Oku,
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
mathamara sizde az değilsiniz trafikte yani tamam bende bayanların cogunun düzgün araba kullanmadıgını dogruluyorum ama erkeklerde bayan sürücü görünce hiçç insan görmemiş gibi arabayı üstlerine üstlerine sürüp panik yaptırıyorlar sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz hani ))

ceyhun hayır ben araba alınca kırmızı alıcam üstünde beyaz ayıcıkları olsun :D yada beyaz alıp kırmızı kalpli desen yaptırıcam :D
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sukut cok ıyı bı tesbıt:D
matmahara super bı yorum:D
melek rezalet:D
sevra rezalet kere rezalet:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.