You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bayan arkadaşların dikkatine ...

bayan arkadaşların dikkatine ...

Acemi Üye
RE: bayan arkadaşların dikkatine ...
allah sizlerden razı olsun çok derin bir ve önemli bir konu açıklamalarınız çok faydalı gerçekten
ALLAHIM senden başka hiçbirşeyi olmayan ben senden başka herşeyi olana acırım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: bayan arkadaşların dikkatine ...
s.a kardeşlerim
ben de kapalıyım çok şükür aynı zamanda okuyorum çok zor bi durum ama bence imanlı insanların da ünvrsitelerde bulunup orda ki bilmeyen hemcins kardeşlerini ellerinden geldikleri kadar bilinçlendirmeleri lazım insanlar gitgide dinden uzaklaşıyor taklidi iman var oysaki herkes araştırmalı hayatını ona göre düzenlemeli kızlar evde oturur diye bişey yok bana göre bir mümin kadın dışardaki kıyafetine ve hareketlerine dikkat ettikten sonra bütün bildiklerini diğer kardşlerine de aktarmak için uğraşmalı bunun için de bi takım zorluklara katlanmalı ben de yazları kuran kursunda hocalık yapıyorum hem öğreniyorum hem öğretiyorum inş. faydalı da oluyorum kışın da bunu okul arkadaşlarımla paylaşıyorum bir insanı kazanmak çok güzel bişey kadınların yapması gereken de dışardaki kılık kıyafetlerine ve hareketlerine çok dikkat etmeli ve hemcinslerini bu konuda uyarmalı...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.