You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Başörtülü yarı çıplaklar!

Başörtülü yarı çıplaklar!

Profesör
Cvp: Başörtülü yarı çıplaklar!
kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet günümüzün erkeklerinden şüphelenir oldum artık... kız kardeşlerine, ablalarına eşlerine sevgililerine bir insan böyle mi sahip çıkar... hiç mi içinizde kıskançlık duygusu kalmadı bacılarınızın bu tip giyinmesine nasıl müsaade ediyorsunuz içiniz buna nasıl elverir???.. iyice yozlaşıyor müslümanlık.. nediyelim Allah bizleri onların bu hatalarına düşürmesin.. bizleri ehli sünnet velcemaatten ayırmasın...

kız kardeşlerine, ablalarına eşlerine sevgililerine bir insan böyle mi sahip çıkar...

İlginç bi yorum.İffetli bir müslüman bayan zaten kimsenin sevgilisi olmaz bence...

Yazıda da çok güzel tesbitler var ayrıca çok güzel çözmler de var.Bud düşünceler herkese ulaşır inş.

Rabbim en kısa zamanda özümüze dönmeyi nasip etsin....
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-06-2008, Saat:02:18 AM, Düzenleyen: gülsevra.
Forumcu
RE: Başörtülü yarı çıplaklar!
bu yazının üstünde baya bi durulmuştu bu yıl sınıfta...

ALLAH RAZI OLSUN ABLACIĞIMgülücük
Elif, Lam, Mim. Günahkar titrek ellerim,

'Elif Elif ' diye diye senden seni isterim,

Madem ki sana varmak,dikenli yollar geçmek, Vuslatımın kanıtı olsun; kevser suyundan içmek.

İki elif miktarı uzat acılarımı, Ne gelirse senden boynum kıldan ince,
...
...
...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet günümüzün erkeklerinden şüphelenir oldum artık... kız kardeşlerine, ablalarına eşlerine sevgililerine bir insan böyle mi sahip çıkar... hiç mi içinizde kıskançlık duygusu kalmadı bacılarınızın bu tip giyinmesine nasıl müsaade ediyorsunuz içiniz buna nasıl elverir???.. iyice yozlaşıyor müslümanlık.. nediyelim Allah bizleri onların bu hatalarına düşürmesin.. bizleri ehli sünnet velcemaatten ayırmasın...

bi baş kapamayla bi tesettüre girmeyle de olmaz
zorla bi insan kapatılamaz
ha ne olur zorla kapandı diyelim; bu kişi eninde sonunda yine açar başını orasını burasını..
çünkü kaç kez şahit oldum, bunu benden iyi kimse bilemez,
arkadaşlarım zorla imamhatipe gönderildi neden; ana - baba zorlamasıyla
en açık arkadaşım bile kapatıldı ama o okula giderken yolda saçını açanlardan oldu
işte böyle olacaksan hiç kapanmayacaksın derim ben..
eee kapanmak istemiyorsa kız kardeşleri, ablaları, eşleri, sevgilileri ne yapsın..!
bnm görüşümde budur..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allah teala evela kendimize bakıp kusurlarımızı en aza indirmekle başlatsın amelimizi

ve bereketli kılsın tüm ümmet üzerinde inşaallah

ben teşekkür ederim değerli yorumlarınız için...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: Başörtülü yarı çıplaklar!
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:başı kapatıp altı açmanın manası nedir birde onu anlayabilsem

MODA abicim MODA..!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: RE: Başörtülü yarı çıplaklar!
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence bunların üstündeki yük baldırı çıplaklardan da betergülücük

o şüphesiz öyle...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Başörtülü yarı çıplaklar!
gercekten cok guzel tesbıtler bunlar allah razı olsun
herkes tutturmus bı moda aslında hanı derler ya mınareyı calan kılıfında uydurur ışte oylee rabbım hepımıze ıdayet versın onun yolundan ayırmasınn
Nefrete Sevdıgıden Daha Çok Guvenıyorum Çunku Nefretın Sahtesı Olmass
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.