bugün çok talihsiz bir olaya şahit oldum ve çok üzüldüm.Bir insan(insan denilebilirse)müslüman genç bir kız kardeşimize türban taktı die şunları söylüyor: yazık etmişin tüm güzelliğine... böyle bir anlayışa sahip birine öyle bir cevap vermeliyim ki gerçek güzelliğin ne olduğunu anlamalı.Bu cevabı tek başıma bulamadım bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa değerli düşüncelerini paylaşırlarsa çok sevinirim... Hayırlı günler
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
başörtü ve güzellik
başörtü ve güzellik
bugün çok talihsiz bir olaya şahit oldum ve çok üzüldüm.Bir insan(insan denilebilirse)müslüman genç bir kız kardeşimize türban taktı die şunları söylüyor: yazık etmişin tüm güzelliğine... böyle bir anlayışa sahip birine öyle bir cevap vermeliyim ki gerçek güzelliğin ne olduğunu anlamalı.Bu cevabı tek başıma bulamadım bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa değerli düşüncelerini paylaşırlarsa çok sevinirim... Hayırlı günler
yazık etmişin tüm güzelliğine... demiş kardeş niye yazık etsin ki? kadın mücevher gibidir.dışarıdaki bütün tehlikelerden kendisini koruması gerekir.içindeki güzellikleri gizlemez ise ondan değersiz birşey kalmamıştır artık...
biz başörtüsü örtenler kendimizi değerli görüyor bu yüzden kimseye göstermiyoruz..
selametle..[/font]
gecen gün tv de kızın biri bir mini etek giymiş sanırsınız hiç bir şey giymemiş ne bu rezillik et pazarı sanki ortalık bunların hiçmi anası babası yok allah sızlar bir genç kızımız başını örtünce güzelliği ni gösteremezmiş k.... başını açınca çokmu güzellik olyor

türkiye burası bayler bayanlar kendinize gelin
[/b]
(üm)metin sana muhtaç ya Rasulullah...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi