You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Baskıcı Tavırlar...

Baskıcı Tavırlar...

Acemi Üye
RE: Baskıcı Tavırlar...
Hocam ben arapça bilmiyorum cahilim ama Allah bir ayetinde

“Biz İdris'i de yüce bir mekâna yükselttik.” [Meryem, 19/57]

diyor o zaman hz idris de mi geri gelecek yoksa bu hz idris için farklı mana mı ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Bismillâhirrahmânirrahîm
''Allâhu lâ ilâhe illâ huvel Hayyul Kayyûm''
Allah ki, O’ndan başka ilâh yoktur (Sadece O vardır),Hayy’dır Kayyum’dur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-03-2015, Saat:10:04 PM, Düzenleyen: Yar!!!HârVar.
Acemi Üye
Ona başka mana diğerine başka bir mana vallahi Hz.Alinin dediği gibi kuran konuşmaz konuşturulur aynı öyle yapıyorsunuz o ayet niye gelmiş hiç bakmıyorsunuz bir defa açıp mukatil bin Süleyman (ilk tefsir yazan) Taberî ne Demiş baktınız mı onlar hiç Demiş mi Allah burada İsa'nın geri geleceği için bu ayetleri indirdi vs bir takım Kişilerin kendi namını yüksekletmek için Allah adına peygamber adına hadis uydurmasına resmen göz yumuyorsunuz efendim onun 20 tane kaynağı var Allah ona peygamber diyorsa ve geri gelecek demiyorsa gelmeyecektir benim için Allah Herşeyden daha önemli peygamberimiz de aksini Söylemez ister inanın ister inanmayın bu kadar Alim bilmiyor da sen mi biliyorsun diyeceksiniz hayır ben bilmiyorum bir çok Alim böyle düşünüyor siz görmüyorsunuz veya kabul etmiyorsunuz

Yanlış anlaşılma Olmasın ben kaynak olanlar yalan söylüyor demiyorum onların adları kullanılarak söyleniyor geçmişte ki bütün alimlerimizden Allah Razı olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-03-2015, Saat:10:21 PM, Düzenleyen: trkaytkn.
Forumcu
Bismillâhirrahmânirrahîm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Yaaarrr!!!
Gel gör ki neler var
Haaarrr!!!
Korkma! kıl Allah'a teslimiyet Rahmet var

Maddeyi(bilgi) mana(aşk,gönül) ile yoğrurmazsan
Elif'ten geçmeyip,Lam'da yanmayıp,Mim'i bulmazsan
Yaradan Rabb'in adı ile okumazsan(Esmaülhüsna,madde,mana,aşk,ve daha nicesi)
Sen kendini bulamazsın,hiç bir sualine cevap alamazsın

Yaaarrr!!!
Sende yanarsın yanarsın yanarsın
Sende sever ararsın
Aramakla bulunmaz lakin bulanlar yalnız arayanlardır unutma gönlüm sana senin için belki insafa gelirdi aşk nedir bilse sevmem dersen kalmaz ömrün neşesi belki insafa gelirdi aşk nedir bilse

Kardeslerim Mustafa Cilasun abimin etkisinde kaldım birazda ondan böyle birden YAAAAARRRR!!! diye baslayıp yazasım geldi kusura bakmayın:-):-):-):-)
Bismillâhirrahmânirrahîm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
önce saygılı olda gel
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Kardesim seni amacını çözemedim soru sordun kalben,hadisten,kurandan,büyüklerimizden duyduklarımız anladığımız kadarıyla kadar sualine cevap verdik üstüne yetmedi şiir yazdık ama sen gaybden haber verdi diyorsun iftira atıp gidiyorsun sen kimin safındasın ya geldi iman etmedin mi halin nice olur senin amacın üzüm yemek değil bağcıyı dövmekmiş!Allah iylik versin
Bismillâhirrahmânirrahîm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Doğruluk eksenin dediği gibi elbette doğrusunu Allah bilir biz bilemeyiz ve peygamberimiz söylemişse doğrudur deriz

bu arada sen daha vahiy ne demek bilmiyorsun peygambere geleceği göstermiş Ahir Rabbimiz geleceğin gösterilmesi baska vahy baska senin kavram kargaşan var
Bismillâhirrahmânirrahîm
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.