You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Baskıcı Tavırlar...

Baskıcı Tavırlar...

Acemi Üye
RE: Baskıcı Tavırlar...
Gül hanım kendiniz yazmışsınız hadisleri yasaklattı çünkü "kuran ile karışmasın diye" adama sormazlar mı hem Hz İsa'nın geleceğini Peygamber'e Allah bildirmiş diyorsunuz bir yandan da peygamber kuran ile karışmasın diye hadisleri yasaklattı diyorsunuz haşa peygamber bunu bana allah bildirdi ama yazmayın mı Demiş ? Bakın ben Akılcı Değilim dinimi irrasyonel seviyorum ama orta Çağ'ın aklını getirip 2015 Ümmeti Muhammed'ine söylemeyin ümmet Tevhid den uzaklaşıp bunları din diye algılar oldu Allah Aşkın'a yapmayın etmeyin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Ben çelişmiyorum siz çelişiyorsunuz hala Hz İsa'ya peygamber demek Adam'ı dinden çıkarır mı cevap vermediniz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
14 - Hz. İsa :
19/Meryem-30: "(İsa) dedi ki: 'Şüphesiz ben Allah'ın kuluyum. (Allah) bana kitabı verdi ve beni peygamber <nebiyyen> kıldı."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Hz. isa (a.s) Romalilarin elinde bulunan Yahudiye'de Romalilardan Tiberius iktidari döneminde otuz yaslarina dogru peygamberligini Insanlara bildirdi. Önce Celile'de sonra Kudüs'te Insanlari hak dine davet etti. Yahudilerin dinini ikmal onlarin dine kattiklarini düzeltmek için gönderilen Hz. isa (a.s) kendisine indirilen incil adli kutsal kitapta bunu söyle anlatir: "Ben yok etmege degil, tamamlamaya geldim." Hz. isa (a.s), yahudilerin tahrif ettigi Eski Ahid'i onlarin anlayisindan kurtarmaya, Hz. Musa (a.s)'in getirdigi akideyi yerlestirmeye ve yahudilere daha önce bildirilen zahmetli bazi ilahi kanunlari hafifletmeye çalisti.

isa (a.s) otuz yasinda iken peygamberlik görevi aldiginda, hemen israilogullarina durumu bildirdi. isa (a.s)'nin çagrisina kulak tikayan ve ellerindeki Tevrat'i tahrif edip pek çok degisiklikler yapan israilogullari, Hz. isa (a.s)'a inanmadilar. Ayrica Allah, Hz. isa'nin risâletini destekleyen mucizelerde gösteriyordu. Kur'an-i Kerim'de zikri geçen mucizeleri sunlardir: isa (a.s) nin, çamurdan kus biçiminde bir heykel yapmasi ve onu üfleyince kus olup uçmasi, ölüleri diriltmesi; anadan dogma körleri ve alaca hastaligina tutulmus olanlari tedavi etmesi; gökten sofra indirmesi (el-Mâide, 5/110-115); Havarîlerin ve diger arkadaslarinin evlerinde ne yediklerini ve neler sakladiklarini söyleyerek gaybdan haber vermesi (Âlu imrân, 3/49).
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ya sen kendini ne sanıyorsun çokmu fazla bilgilisin yazdığın uslup pek hoş deyil istersen önce sen hoş görüyü öğren bence RABBİM yar ve yardımcımız olsun ben kızmam asla ama sen kızıyorsun gibi geldi kardeşim benim
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.