You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Baskıcı Tavırlar...

Baskıcı Tavırlar...

-İKRA-
RE: Baskıcı Tavırlar...
Peygamberimiz (s.a.v.), bir Hadislerinde, “Şunu kati biliniz ki, bana Kitap ve onun bir misli daha verilmiştir” buyurmaktadır..
(Ebu Davud, Sünne-6 / Ahmet Bin Hanbel, Müsned-4 s:131 / Tirmizi, İlim-10
İbn-i Mace, mukaddime–2 / Darimi, Mukaddime s:49)

Burada, “Bir misli daha “dediği şeyin, ‘Hadis’ten başkası olmadığını, ulema kesinlikle onaylamaktadır. (İbni mace, mukaddime)
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evet zehan kardeşimin yazdığı gibi hadisler tamamlayıcıdır ALLAH razı olsun zehan kardeşim bende bunu yazacaktım siz yadınız.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
"Gelecek" iddiası Kuran 'daki bu ayetlere ters değil mi?

Hazreti Peygamber s.a.v Efendimizden başka peygamber gelmeyeceği bildirilmiş olduğu halde mi bu inanç?

"Ben onlara: Benim ve sizin Rabbiniz olan Allah'a kulluk edin, diye senin bana emretmiş olduğundan başka bir şey söylemedim. Ben onların içinde olduğum sürece onları kolladım, fakat sen beni vefat ettirince onları gözetleyen (yalnız) Sen oldun. Sen herşeyi görensin".
Maide .117

Allâh demişti ki: "Ey Îsâ, ben senin canını alacağım, seni bana yükselteceğim, seni inkâr edenlerden temizleyeceğim ve sana uyanları kıyâmet gününe kadar inkâr edenlerin üstünde tutacağım. Sonra dönüşünüz bana olacaktır. Ayrılığa düştüğünüz şeyler hakkında aranızda ben hükmedeceğim."
Al-i İmran .55
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-03-2015, Saat:03:08 PM, Düzenleyen: adı.can.
General
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
NOYAN35 : "sana mı vahy geldi" "gerçek müslüman içinde çelişki olmayan kuldur." "hristiyanlığa mı yakınsınız?"

Uslubunu duzelt bizde kafamızdan konuşmuyoruz araştırma ile bilgi ile konuşuyoruz. önce uslubunu düzelt.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
üslüpta birşey yok ki...soru soruyorum ..

bize kuran ile konuşursan daha iyi anlarız gülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Arkadaş yazmış;
"Ben onlara: Benim ve sizin Rabbiniz olan Allah'a kulluk edin, diye senin bana emretmiş olduğundan başka bir şey söylemedim. Ben onların içinde olduğum sürece onları kolladım, fakat "sen beni vefat ettirince onları gözetleyen (yalnız) Sen oldun." Sen herşeyi görensin".
Maide .117

Ümmet olarak gelip peygamber olarak sorguya cekiliyor ?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.