You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Uzman
RE: Başka başkan
Tel. Den giriyorum. Pc ye geçtiğim zaman açıklama yapacağım inşallah
Düşlerinden vurulurken çocuklar, hangi yaşamaktan bahseder ki masallar ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Zeynep islamda demokrasi var mıdır konusunu oku. Ayrıca parti konusuyla ilgili daha önce açıklama yapmıştım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
shamil herkesin iyi yada kötü tercihi olur
sen oy verilmesine karşısın anladıkta..
oy verilmesinde zalim,vicdansız, riyakarlaramı fırsat mı verilmeli?
kimse mükemmel 4 -4 lük değildir içlerinde en iyisi bu..

bununla ilgili bir yazı okumuştum bulursam paylaşırım
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-05-2014, Saat:08:09 PM, Düzenleyen: shamil.
.
"bu yol zorludur . bu yol çetindir .şu zamanda Allahın hakimiyetini anlatmak zordur . çünkü insanlar hakimdir . şahıslar hakimdir . ama peygamberimiz bütün zorluklara katlanıp 3 yıl gizli tebliğ yaptıktan sonra davasını açıkça haykırmış ..."

Peygamber efendimiz neden gizli tebliğ yapmış peki?!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
osmanlının ilk zamanlarına bakın parti mi vardı . hayır halifelik vardı . ve şeriat hakimdi . osmanlının hastalanma zamanlarında , yıkılma zamanlarında parti sistemleri oluştu . beşeri ideolojiler oluştu . ve bu şekilde müslümanları böldüler . kendilerinden olmayanları ötekeleştirdiler . kendilerinden olmayanları , laik sisteme karşı gelenleri dar ağaçlarında astılar .

beşeri ideolojiler , beşeri sistemler insanlığa hiçbir zaman huzur vermedi vermeyecek . çünkü insan insanı tanıyamaz . insanı en iyi tanıyan Allahtır ve insana uygun en iyi medeniyet inşa eden de Allah'tır .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-05-2014, Saat:08:19 PM, Düzenleyen: shamil.
Uzman
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-05-2014, Saat:08:17 PM, Düzenleyen: shamil.
.
Güçlü olduğumuz için mi islamiyetin yaşandığı pek çok toprakta kan akıyor ?! Hala zor bu iş..ve bir sonuca varılacaksa eğer bu pat diye olmuyor maalesef..keşke dediğin gibi olsa..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-05-2014, Saat:08:25 PM, Düzenleyen: Mihman.
Uzman
çünkü müslümanlar bölük pörçük . çünkü müslümanlar birleşmiyor . çünkü müslümanlar birlik beraberlik olmuyor . çünkü müslümanlar zalimlere karşı mücadele edemiyor , kafa tutamıyor . bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyorlar . hz ömer diyor ki : benim bir müslüman kardeşimi haksız yere öldürseler ben sırf bunun için savaş açarım . müslümanlar Allahın ipine ( kurana ) sımsıkı sarılmadı . başka iplere sarıldı . laikliğe sarıldı , demokrasiye sarıldı , ırkçılığa sarıldı ... ama işte bu sarıldıkları ipler çürük çıktı . nerede kan aksa bil ki bu müslüman kanıdır . nerede bir çığlık duysan bu müslümanın çığlıdır . peygamberimiz mahşer günü diyecek ki : Ya Rab benim bu ümmetim kuranı terketti . benim bu milletim kuranı kapı arkalarına astı .

üstad muhammed ikbal diyor ki : BİR MİLLET Kİ KURANA SAHİP OLSUN SONRA ŞEVKSİZ İSTEKSİZ GAYRETSİZ OLSUN...HAYRET YİNE HAYRET ONA OLSUN...

biz kurana uymayınca , biz peygambere uymayınca , biz nefislerimize uyunca kafir sistemler , kafir güçler fırsattan istifade müslümanları ezmeye çalıştılar . müslümanları birbirlerine düşürmeye çalıştı . müslümanların arasına fitne fesat tohumları ekti .
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.