Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Basinizdan gecen komik olaylari paylasirmisiniz ?
Basinizdan gecen komik olaylari paylasirmisiniz ?

Onlar girgir yaptigi zannettiler, Neyse Bircok kisinin gözünün önünde, Kopya´yi cektim, Sinav kagidini teslim ettim. Sinav bittince hoca Sinav sonuclarini kontrol ediyor. Hocam dedim Lütfen ilk önce benim kagidimdan baslayin, ilk Sinavi ben bittirdim diyorum, yok bekle, Ya size birsey diyecegim ama önce sinav kagidini kontrol edin notu verin diyorum.. Hoca Meraklandi, benim kagidi kontrol etti, neyse bir yanlis vardi, hepsi dogru. GÜzel ! dedi. Ben gülerek, siz cesareti olan kopya ceksin dediniz degil mi ? diye sorunca, EEeee !? diye cevap verdi. Bende hocam Kopya cektim, dedim. Önce güldü, sonra sordu, ciddi misin ? Evet dedim, kopya cektim, calismistim, ama Cekmek istedi canim dedim
Notu sana alti veriyimde aklini basina alirsin dedi. Iyide Hocam, sen beni sinavda yakalayamadin, ayrica notu verdikten sonra söyledim, sizin icin gec artik dedim.. Sinif komple gülüyor. :D
zaten anlatamam utanırım ..hem utanç verici hem çok komikti :D yıllar geçti hala aklımda
ama şu küçük dengesizliğimi anlatabilirim...işteyim 11-12 yıldır çalıştığım bu yerde -- 2 veyahut 3. senem patronum büroda küçük oğlunu seviyo sıkıyo öpüyor ..çocukta bağırıyor...resmen baba oğul sevgisi neyse patronum bana döndü sıkarak sevmeyi çok seviyorum..
ben ne dedim tahmin edin. "yani ayı yavrusunu severken boğarmış" puhaahhaaaaa :D adam dondu kaldı ayımıyım yani ben dedi..ALLAHım öyle bir patavatsızlıktı ki çok özür dilemiştim..dilin kemiği yok diye boşuna demiyorlar
![[Resim: resim159.jpg]](http://www.hadiguzelleselim.com/ss/rsmlr/galeridetay/resim159.jpg)
A' yere tam bu sahnede kafa üstü çakılır...ağlar.. Z' hanımda (ablası olur) gelir, kardeşinin gözyaşlarını parmağı ile alıp onun acıyan yerine sürüp "iyileşeceksin" der..
... (gerçek hayattan..)
Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi