You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Basinizdan gecen komik olaylari paylasirmisiniz ?

Basinizdan gecen komik olaylari paylasirmisiniz ?

Forumcu
RE: Basinizdan gecen komik olaylari paylasirmisiniz ?
Matematik sinavimiz var, sinif komple matematikten nefret ediyor, ben ise cok seviyorum halada severim, muhasebe bana eglenceli geliyor..

Neyse 5 soruyu cözdüm, sonra arkadaki arkadas birsey sordu, cevapladiktan sonra, kaldigim yerden devam edeyim dedim, ulaaa soru kagidim piyasada yok :D sesizce kim aldi hemen versin digerlerini yapmam lazim, diyorum kimseden ses seda cikmiyor. Baktim olmayacak böyle bu sefer sinavin ortasinda sinif icinde kagidimi ariyorum, birbirlerine dagitip duruyorlar. Kagidimi göremeyince Hoca ne yapiyorsun otur sorulari cöz demez mi, ya cözecemde cözmesine kagidimi bulursam dedim, sinif komple gülmeye basladi. Hoca saskin sen ne demek istiyorsun dediginde, bende tam o anda bagirdim, Kagidim nerde zaman bitiyor verin su sorulari cözmem lazim dedim. hele sükür sonra soru kagidim geldi, sinavin bitmesine 5 dakika kala, iki tane daha cözdüm hoca aldi kagitlari. Sinav sonuclari aciklaniyor bir hafta sonra, Hoca hic beklemedigim bir sonuc diyor ve sinif ortasinda 4ever dört ! Senden bunu hic beklemezdim deyince, Sinif yine gülmeye basladi :D Neyse olaylari sizde gördünüz dedim. birdahakine telafi ederiz artik dedim. Velhasil biray sonra düzelttim, bir eksi aldim sinifin en iyisi yine digerleri komple dört, bes, alti :D ama kagitlarima sahip ciktim ellerimden birakmiyordum :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Matematik güzel yaa,

Arkadas yok mu hikayeniz ? gülücük

Neyse istanbula gecelim...

Ilk defa istanbula geliyorum havaalanindan ciktim, aksarayda yürüyorum, Lalelideki akrabalara gitmek icin, baktim birisi bir bayani taciz edip duruyor, ingilizce almanca, fransizca vs. konusuyor. Onu rahat biraksin diye sorularina ben cevap verdim :D ise yaradi, adam kizi birakip yanima yaklasti, tabi bavul elde, abi sen ingilizce biliyormusun, diye sorunca az dedim, almanca, az, fransizca, onlardan nefret ederim dedim. neyse Abi buyur kartimiz lazim olur, bak hotel falan burda, ne ararsan var diyor, La akrabalara gidiyorum ne karti hoteli falan diyorum. Neyse yanimdaki emmioglu yok sagol kardes falan diyor. adami zor bela def ettik. Ula bu adam ne ayak diye sordum, Bunlar Kadin, Uyusturucu vs. isi yaparlar diye cevap verince. Yuh dedim istanbula ayak basar basmaz ilk konustugum kisi, pzvnk cikti dedigim. Biryandanda gülüyorum..

Ikinci istanbul olayi..

Bana Bahcelievlerden nasil otobüs ile Eminönüne gidilecegini tarif ettiler, Belediye otobüsüne bindim, ben soföre, soför bana bakiyor, öndekilerden gördüm akbilleri var. Abi dedim Para versem olur mu ? Olmaz, Akbilin nerde Kardesim ! demez mi ? Pardon ama Akbil ne, nerden aliniyor diye sorunca önce bir süzdü sonra, Nerde yasiyorsun hemserim dedi. Abi yurtdisindan geliyorum, bahsettiginiz seyi bilmiyorum, nerden alacagimida bilmiyorum, Parayi Kabul ederseniz Ücretini ödemek istiyorum deyince, Olur mu ? Misafirsiniz, gec otur ne para ne Akbil istemiyorum, keyfine bak deyince tesekkür edip gecip oturdum.. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Birgun sinifta ingilizce sunum yapiyoruz..
tabi ben ingilizceye oyle kaptirmisim kendmi boyle konusuyo da konusuyorumm..
yanimda da arkadasim vardi ismi Sultan..
Sultaninda dedigi gibi diyecem de tabi dil kaydi ingilizceye ifade
Sultan diyecegime onu ingilzce telaffuz edip Saltın demez mıyımiconicon
bütün sınıf aynen boyle ifade ifade ifade
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
7:30 - 15:30 çalışma saatlerim Razaman ayının son günleriydi sahur kadar uyumamıştım sahurdan sonrada uyku tutmamıştı sabah uykulu bir şekilde işe gittim birazda geç kaldım.İş yerinde uyuklaya uyuklaya vakit geçti mesaim bitince eve geldim havada zaten çok sıcak biraz uzanayım dedim.Uzanış o uzanış uyuyakalmışım , uyanır uyanmaz saatime baktım saat 08:30'du Aman Allahım! ne uyumuşum işe geç kaldım ne yapsam ne etsem bir yandan üstümü değiştiriyorum hızlı hızlı hazırlanıyorum bir yandan kendime söyleniyorum derken bir ezan okundu meğerse akşam ezanıymış . İkindi vaktinde uyuya kaldığım için iyice kafam sersemleşmiş gülücük Hala ben ne yapmışım diyorum Bööö
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-08-2014, Saat:09:31 PM, Düzenleyen: Sükut.
Forumcu
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.