You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Başbakanımızın dindeki büyük konumu.

Başbakanımızın dindeki büyük konumu.

Profesör
RE: Başbakanımızın dindeki büyük konumu.
Ondan daha beter kazalarda olmeyenlerı de Allah korudu,olmedıler dıye peygamber mı ılan edelım muhteremlerı?
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
He otekıler suçlu başbakan ve tyfası sütten çıkmış ak kaşık.yapmadıysan dık durursun gorevınden ıstıfa etmek ben bu haltı yedım demenın kıbarcası.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Hiieeyyytttt başbakan adam gibi diktatördür yani pardon başbakandır. Eğer onun biri yolsuzluğunu ortaya çıkarırsa katli caizdir. Eğer kim başbakan kötü derse cezası normalde idamdır ama başbakan çok merhametli olduğundan ağırlaştırılmış müebbettir. Gezi parkındakileri adam değildir başbakan adamdır. PKK ya en çok şehit verdiğimiz onun dönemi olsada PYD nin özerklik çıkarmasına engel olmuştur. Faizin yükselmesi beceriksiz kriz yönetimi değil çapulcu gezicilerin suçudur. Bundan sonra kim başbakana dil uzatırsa karşısında beni bulur. Bundan sonra meydana tek bir şey hakkında konuşulacak Recep Tayyip Erdoğan. Ben Erdoğanın gögsündeki kravat iğnesi olsam ah ah. Ak kaşık değil ak partiyiz biz. Kömür kadar akız.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.