You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

BAŞBAKAN ERDOĞANIN SÖYLEDİĞİ SÖZLER VE ÖNEMLİ KONULARDAKİ DÜŞÜNCELERİ

kimya-yı saadet

- İşsize : İş aslanın ağzında taşı sık suyunu çıkar.İşsizlik dünyanın problemi.

- İşçiye : Türkiye'yi yalnız siz mi temsil ediyorsunuz.Dışınızda 5 milyon işsiz var. Canım kardeşim İş bulmuşsun daha ne istiyorsun.

- Memura : Meydanlar boş hakkınızı arayın.

- Çiftçilere : Bu millet size mi bakacak? Bir kesimi sübvanse edelim diye diğerini mağdur edemeyiz

- Çiftçi borçları için af isteyen vatandaşa: Yok öyle yirmi beş kuruşa simit

- Su paralarından yakınan vatandaşa: Tasarruf yapın, suyu az için Sizde herşeyi bedava istersiniz.

- Doktorlara : Türkiye’de eğtim yok,sadece öğretim var.Doktoru bile iğne yapmaktan aciz.Delik deşik eder sizi hala damarı bulamaz.

-Parası olmadığını söyleyen yurttaşlara : Sizin yastık altınızda mutlaka vardır.

-Hak arayan (meslek liselerinin mağduriyetinin düzeltilmesiyle ilgili) :
Bedel ödemeye hazır değilsiniz,bende hazır değilim.

-Şehir içi düzenleme isteyen vatandaşa : Şehir içine başbakan değil,belediye başkanı bakıyor.Her yere başbakan bakacak derseniz,ondan sonra başbakanın kendine bakacak hali kalmaz

-Kişisel talepler üzerine : Biz ormanı konuşuyoruz sen bir ağacı konuşuyorsun.Orman yanarken bir ağaç konuşulur mu?

-Artık şehit cenazesi görmek istemiyoruz diye tepkisine söyleyen vatandaşa : Askerlik yan gelip yatma yeri değildir.

Mağdur oldukları söyleyen banka zedelere: Paranı bana mı verdin, kime verdiysen git ondan iste
Yakınına iş isterken ki yetimim var” diyen bir vatandaşı : Benim de 70 milyon yetimim var” diyerek azarlıyor.

Baykal’a: "Adam okusa, nelerin pazarlanacağını bilir."
"Bunların dünyadan haberi yok. Bekâra karı boşamak kolay."
"Milliyetçilik havasında gezip afra tafra atıyorsunuz."
"Bunlara sorun, hayatında bir koyun güttün mü?"
Avusturya’nın Ankara Büyükelçisi’ne: "Senin başbakanınla görüştüm, haberin var mı? Bir daha böyle siyaset yaparsanız yanarsınız! (Yanıt almayınca): Fazla içmedin değil mi?"
YÖK Başkanı’na, kafasını göstererek: "Burası basmıyor. Hayatta iki koyun gütmediği için bunu kavrayamıyor."
Muhalefet partilerine: "Dur dinle be! 9 ay 10 gün be."
"Akılları basmaz. Bana da frikik attırıyorlar. İyi frikik atarım."
"Ben halkımın dilini konuşuyorum. Halkımın dili argoysa ben argo konuşurum. Beni gaza getirmeye çalışıyorlar."
"Kıbrıs elden gidiyor diyorlar. Ne gidiyor be?"
"Sanki meslek liselilerin hepsi imam hatipli anasını satayım."
Kayseri’de Deniz Baykal’a hitaben mikrofonlara:
"Lan oğlum, Maliye Bakanı’ndan niye bu kadar korkuyorsun? Niye korkuyorsunuz oğlum?"
Mersin’de Çiftçi vatandaş Kemal Özcan kendisine hitaben "Çiftçinin hali ne olacak, hangi yüzle geliyor buraya" diye yüksek sesle soruyor:
“Gel buraya, artistlik yapma”
"Artistlik yapmıyorum, lütfen hakaret etmeyin."
"Böyle bağırılmaz... Lan bana anayasayı öğretme. Terbiyesizlik yapma lan."
"Lan mı?"
"Evet."
"Canın sağ olsun."
"Şu anda çiftçiye ne verildiğinin farkına mısın?"
"Benim mahsulüm öldükten sonra mı? İki senedir anamız ağladı."
"Haydi, anan ağlasın, baban ağlasın. Ananı al git buradan."

Bir başbakanın görevi milletin, halkın refahını sağlamaktır. Onları azarlamak değil. Görevi insan kesimlerinin refahını sağlamak olan bir başbakanın bu azarları ne kadar başarılı olduğunun göstergesidir.
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
RE: BAŞBAKAN ERDOĞANIN SÖYLEDİĞİ SÖZLER VE ÖNEMLİ KONULARDAKİ DÜŞÜNCELERİ
ŞİMDİ BUNLARI OKUYACAK HAVAMDA DEĞİLİM

AMA SIRF ŞU YÜZDEN NELER DEMİŞTİLER ADAMA

ASKERLİK YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİLDİR

BU SÖZ YÜZZDE YÜZ DOĞRU BUNUN İÇİN BİLE NELER DEDİLER

OFFF ÇEKEMEYENLER ANTEN TAKSIN DURMAK YOK YOLA DEVAM
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-09-2008, Saat:12:47 AM, Düzenleyen: SAHRA.
>295457<
kötüülk yapmaya ne kadar meraklısınız ya.ne yaparsanız yapın sonuç ortada yola devam ediyoruz yılmadan.
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Zehra abla yorulma yorumlarını kopyala yapıştır yapgülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
ben kopyala yapıştır yapmıyorum ama sen kopyala yapıştır yapıyosunTongue
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.