You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Banlanan Üyelerin admine bestesi

Banlanan Üyelerin admine bestesi

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Banlanan Üyelerin admine bestesi
kartal yakında kendinede bir şarkı bestelersin artıkTongueşarkının adı bancı sahra banladı kartalıTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Ben banlandığım siteye adım atmam, beni banlayan adminle de muhatap olmam... karizmkarizm
En son adminle muhatap olduğumda beni süresiz banlamıştı...
Cevap yetiştiremeyince..ifadekarizma
Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
Cvp: RE: Banlanan Üyelerin admine bestesi
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kartal yakında kendinede bir şarkı bestelersin artıkTongueşarkının adı bancı sahra banladı kartalıTongue

aaa niye ben ifade sen beste yapamıyomusun yoksa :D:D
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
ah ah o kadar sanatçı oldum sıyrıldım aranızdan bi sahip çıkamadınız bana :D
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
Cvp: RE: Banlanan Üyelerin admine bestesi
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ah ah o kadar sanatçı oldum sıyrıldım aranızdan bi sahip çıkamadınız bana :D

sende bi starlık görüyorum kanka bak sana numaramı vereyım bi ara mutlaka ünlü yaparım senıkahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.