Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ajdartal
aman aman vazgeçtim hiperlikten :Dstar olcam sadece :D
niye beğenmedin mi ismini
ismi koyanı beğenmedim ondan değiştirdim :D:D
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ajdartal
aman aman vazgeçtim hiperlikten :Dstar olcam sadece :D
niye beğenmedin mi ismini
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ismi koyanı beğenmedim ondan değiştirdim :D:D
ilçıkar:
giderayak işlerim var bitirilecek, 
Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ismi koyanı beğenmedim ondan değiştirdim :D:D
benden iyi isim anası mı bulacan sanki pehhhilçıkar:
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ismi koyanı beğenmedim ondan değiştirdim :D:D
benden iyi isim anası mı bulacan sanki pehhhilçıkar:
yaw isme gerek yok namım yeter benim plaklarımdan ilk size vercem hem daha ne istiyonuz :D
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aa evet bak kankam da haklı ablacım, yani mars bi yana kankam bi yana
Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aa evet bak kankam da haklı ablacım, yani mars bi yana kankam bi yana
Bir o yan bir bu yana
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aa evet bak kankam da haklı ablacım, yani mars bi yana kankam bi yana
Bir o yan bir bu yana
hehe siz ikiniz bi yana evren bi yana ablişkomm yani kıyaslama yapıyorum
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aa evet bak kankam da haklı ablacım, yani mars bi yana kankam bi yana
Bir o yan bir bu yana
hehe siz ikiniz bi yana evren bi yana ablişkomm yani kıyaslama yapıyorum
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.