You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bana kalan son silah

bana kalan son silah

General
bana kalan son silah
Bunu cennete gitmek ya da hurilerle beraber olmak için yapmıyorum. Bunu yapıyorum çünkü İsrailliler bana başka seçenek bırakmadı.
Bunu Filistin davasının ilerlemesi için yapıyorum. Bunu direnişimizin güçlenmesi için yapıyorum. Bir hapis hayatı yaşamaktansa umutla ölmeyi yeğlerim. Yeryüzündeki cehennemde kısılıp kalmaktansa haklı bir dava için ölmeyi yeğlerim. Tek çıkış yolum bu. Savaşmadan özgürlük olmaz. İsrailliler anlamalı: Bizi hapsederlerse, bedelini öderler. Sadece nasıl öleceğimi kontrol edebiliyorum. İsrail'in halkıma karşı işlediği suçlar sayısız. Bize sadece zulmetmekle kalmıyorlar, dünyayı kurban olduklarına inandırıyorlar. İsrail dünyanın en güçlü ordularından birine sahip, bizim birkaç uyduruk roketimiz var ama dünyayı bizden korunmaları gerektiğine inandırıyorlar. Dünya sadece onların yalanlarına kanmakla kalmıyor, onları destekliyor da. Aklımı kullanmamı yasakladılar, ben de bedenimi kullanıyorum, bana kalan son silahımı.
Michelle Cohen Corasanti - Badem Ağacı
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: bana kalan son silah
Dişlerimi o kadar şiddetli gıcırdattım ki çenem acıdı. Babam olaylara benim ve Abbas'ın baktığı gibi bakmıyordu. Patika toplanmamış çöpler, eşek b...kları ve sineklerle kaynıyordu.
Vergi ödüyorduk ama hiçbir hizmet alamıyorduk çünkü bizi köy sayıyorlardı. Topraklarımızın büyük bölümünü çalmışlar ve bize, altı binden fazla Filistinli'ye bir kilometre karenin yarısını bırakmışlardı.
Michelle Cohen Corasanti - Badem Ağacı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: bana kalan son silah
Vay be.
Filistin çok farklı bir acı.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.