You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bana bu resmi anlat anne..!!

Forumcu
[Resim: annepj1.jpg][Resim: annepj1.jpg]

Bana bunu anlat anne bu resimdeki çoçuk açmı anne, gözlerinin etrafındaki toplanan sineklermi anne, niye ağlıyor bu çoçuk anne, bana bu resmi anlat anne; karnım tokken uyuyamıyorum, kuş tüyü döşekte yatamıyorum insanlık perişan halde mi anne? bana bunu anlat anne... nedir bu kavga nedir bu sitem zulüm bana bunu anlat anne... bu çocuğun günahı ne anne bana bunu anlat zenginlerimiz paraya para demiyor anne en kaliteli paris malı wc kağıdı kullanıyorlar anne bu çoçuk AÇMI anne niye ağlıyor ki bu ve bunun gibileri anne neden ağlıyorlar ki anne????????
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-11-2008, Saat:11:51 PM, Düzenleyen: Belinay.
beYaz yoLcu
Cvp: Bana bu resmi anlat anne..!!
Güya insanız, müslümanız..

Bu kadar zengin islam ülkesi var, hala böyle çocuklar ağlıyor.
Kabe manzaralı lüks otellerde arap kralları bilmek neyleri işte..

Sonra bizim gibi pasif müslümanların yüzünden.. ağlıyor.Sad
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
biz müslümanlar görevimizi tam olarak yapabilsekk hiç böyle sorunlar olmaz o kadar ibret alacağımız şeyler yaşıyoruz bir türlü akıllanmıyoruz... Allah aklımızı başımıza getirsin Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Bana bu resmi anlat anne..!!
birileri ağlıyorken biz hala daha gülüyorsak bunun hesabını sorcak demektir Allah bizden üzgün
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
free Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Güya insanız, müslümanız..

Bu kadar zengin islam ülkesi var, hala böyle çocuklar ağlıyor.
Kabe manzaralı lüks otellerde arap kralları bilmek neyleri işte..

Sonra bizim gibi pasif müslümanların yüzünden.. ağlıyor.Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.