You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Balıkçılar buldu

Forumcu
Balıkçılar buldu
Bir yıl önce kaybolan galerici ölü bulundu sevgilisi hâlâ kayıp

Bir yıldır aranan 32 yaşındaki galerici Serkan Esen'in cesedi Kumkapı açıklarında balıkçılar tarafından bulundu. Çürümüş olarak bulunan cesede yapılan otopside Esen'in dövüldükten sonra denize atıldığı belirlendi. Polis soruşturmayı sürdürüyor.

İstanbul'da geçen yıl 18 Kasım'da ortadan kaybolan iki sevgiliden galerici Serkan Esen'in cesedi bulundu. Üniversite adayı 22 yaşındaki Buket hâlâ ortalarda yok. Buket'in ailesi kızlarının hayatından endişe etmeye başladı

İstanbul Esenyurt'ta oturan ve üniversite sınavlarına hazırlanan 22 yaşındaki Buket Özbudak, geçen yıl galericilik yapan 32 yaşındaki Serkan Esen'le tanışıp arkadaş oldu. İkilinin arkadaşlağı kısa sürede aşka dönüştü. 3 ay süren bu ilişkinin ardından Serkan Esen, Buket'e evlenme teklif etti. Buket sevdiği adamdan gelen bu teklifi kabul etti hatta konuyu ailesine de açtı. Ancak daha sonra Buket ile Serkan arasında bazı sorunlar yaşandı ve Buket evlenme kararından vazgeçerek Serkan'ı terk etti. Serkan Esen ise Buket'in peşini bırakmadı ve sürekli aramaya devam etti.

Ailesi 50 bin dolar ödül koydu

18 Kasım 2008 günü Buket evden arkadaşlarıma gidiyorum diye ayrıldı ve bir daha geri dönmedi. Bunun üzerine endişelenerek polise haber veren aile kızlarını Serkan Esen'in kaçırdığını iddia etti. Polisin yaptığı araştırma sonucunda Serkan Esen'in de ortadan kaybolduğu anlaşıldı. Bunun üzerine 1 yıldır sürdürülen arama çalışmalarından sonuç çıkmadı. Baba Muzaffer Özbudak kızının bulunabilmesi için ihbar hattı kurup 50 bin dolar ödül koydu ancak Buket bulunamadı. Geçen Cuma Kumkapı açıklarında balıkçılar bir erkek cesedi buldu. Yapılan incelemede cesedin 1 yıldır kayıp olan Muzaffer Serkan Esen'e ait olduğu belirlendi. Esen'in otopsisinde vücudunun çeşitli yerlerinde darp izleri ve kırıklara raslanıldı. Cesedi çürümüş halde bulunan Esen'in dövüldükten sonra denize atıldığı ortaya çıktı. Esen'in ölümü Buket Özbudak'ın da hayatından endişe edilmesine neden oldu. Hala bir haber alınamayan Buket hakkında polis geniş çaplı bir arama başla
Faniyim fani olanı istemem Acizim aciz olanı istemem Ruhumu Rahmana teslım eyledim gayrı istemem....
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.