You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bakın bugün kımler dogmus:) :)

Profesör
bılena ve poki

cok uzuuuuuuuuuuuuuuun suredır aramızda olmasalar da kendılerı,sempatık ve sevecen tavırları ıle hepımızın sevgısını ve saygısını kazandılargülücük
ne tesaduf kı ıkısı de aynı gun dogmus ve cok da guzel olmus ( ıkısı ıcın ayrı ayrı pasta alacaktık masraftan kurtulduk barı) :D

ıkınızın de dogum gununu kutlarımgülücük
gelecek olan zamanın ıstedıklerınızı ıstedıgınız sekılde vermesı dılegı ve duası ıle...

[Resim: b-347019-Dogum_Günü_Pastası.jpg]
BU BİLENANIN PASTASI

[Resim: hershey-kiss-birthday-cake.jpg]

BU DA POKİNİN PASTASI

.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-09-2010, Saat:04:15 AM, Düzenleyen: taha yusuf.
Forumcu
RE: bakın bugün kımler dogmus:) :)
wayy ne qüzel bi duqyudur eminim..ikinizde iiki varsınız iiki doqmuşunuz..sizleri seviyorumgülücük
şiirimin qizli öznesi,adını sormasınlar bana söyleyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
gülücük oy oy oy sevdigim iki insan...iyi ki dogmuşsunuz allah hayırlı saglıklı bir ömür versin sizlere dogum gününüz kutlu olsun men sizleri çok seviyorumgülücük
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
cooooooook tesekkur ederim hepinizee basta yusuf abi olmak üzre bende sizleri cok cok seviyorum gülücük cok mutluyum , hümeyra hocamla aynı gunde dogdugum ıcınde ayrı bir mutluyum :D onunda dogum gununu kutluyorum hayırlı omurler dılıyrum..i love you i love you do you love mi yes i do :D
bu arada yusuf abi hocamın pastası daha güzelll hýms hýms hýms hýms
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Allah hayırlı ömürler hayırlı ölümler versin ikinize de gülücük

[Resim: sanong_ringe_113080201.jpg]
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-09-2010, Saat:12:49 PM, Düzenleyen: gülsevra.
General
Çok teşekkür ederim arkadaşlar burada olmaktan sizler gibi değerli insanlarla tanışmış olduğum için kendimi çok şanslı adlediyorum.Vesile olanlardan Allah razı olsun.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.