You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Uzman
bakara suresi 286.
Allah hiç kimseye gücünün yeteceğinden başka yük yüklemez. Herkesin kazandığı hayır kendisine, yaptığı kötülüğün zararı yine kendisinedir. Ey Rabbimiz, eğer unuttuk ya da yanıldıysak bizi tutup sorguya çekme! Ey Rabbimiz, bize bizden öncekilere yüklediğin gibi ağır yük yükleme! Ey Rabbimiz, bize gücümüzün yetmeyeceği yükü de yükleme! Bağışla bizi, mağfiret et bizi, rahmet et bize! Sensin bizim Mevlamız, kâfir kavimlere karşı yardım et bize..(AMİN)

YERİ VE GÖGÜ YARATAN MERHAMETİYLE VE AZABI İLE BÜYÜK OLAN SENSİN...
ŞÜPHESİZ AÇIKTIR Kİ SANA DÖNDÜRELECEZ...
RABB'IM !!!
FANİ DÜNYANIN ACİZ VE ÖLÜMLÜ VARLIKLARIYIZ GÜÇSÜZÜZ MUHTACIZ SEN GÜNAHLARIMIZI AFFET SEN MERHAMET ET..
PEYGAMBER EFENDİMİZİN ESHABI OLANLARDAN ET...
(AMİN)
ELHAMDULİLLAH...
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: bakara suresi 286.
Amin Amin Muratcan kardeşim, nefsimizin ve daha bir çok şeyin esiri gibi davranan bizlerin Zatı Zülcelale duaya ihtiyacı var...

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
benim Çok sewdiğim ayeti Kerimelerden bi tanesi .. Allah Razı Olsun , başıma gelen her olayda bunu söyletir Rabbim bana, kaldıramıycağım yükü yüklemez .. O kullarına kıyar mı hiç derim .. Hatırlattığın için sağol Muratcan kardeşim ..
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Amin.
Allah Razı Olsun.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.