You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
RE: bakara 219. ayet
@karadamlar imzanınzdaki fotoğrafla ney ianlatmak istiyorsunuz acaba?? birileri namaz kılıyor secde ettikleriyerde kaleşnikoflar var? benim bildiğim namaz kılınan yerde canlı veya resim alet olmamalı bize öyle öğrettiler silahlar bunların dışındamı??
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
namazda "sutre" kullanmanın gerektiği hakkında bilginiz vardır Allahu alem, ki Rasululah(sav) da namazda kargı, kılıç vb şeylerin sutre olacağını söylemiş veya kullanmıştır(şu an rivayet olarak aklımda değil ancak silahı secde edeceğimiz yerin önüne dikmek namaz kılanın önünden birinin geçmemesi içindir). namaz kılınan yerde tasvir olmaması gereklidir, bu fotoğrafta ise tasvir yok.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
nesini yanlış anladığını ben anlamış değilim, silahlar rahatsız ettiyse

"Cennet kılıçların gölgesinde olacaktır" Rasulullah(sav) ın hadisidir.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
"Kardeş karadamlalar....

Peygamberimizin ''Cennet kılıçların gölgesinde olacaktır ''
dediğine pek inanasım gelmiyor....

Ben cennetin Yüce Allahın gölgesinde olduğuna inanıyorum....

İmzanızdaki fotoğrafın bana düşündürttükleri :
Fotoğraftaki müslümanlara çok üzüldüm..Çok acıdım onlara...

Hırıstiyanlar o gariban müslümanlara kendi imal ettikleri
kaleşnikof tüfekleri vermişler...

Sonra kendileri ellerine makinalı tüfekleri,lav silahlarını,bazokaları
ve bunlar gibi icat ettikleri yüzlerce çeşit ağır silahları almışlar..
Ve müslümanlara gelin bizlerle savaşın da sizleri sinekler gibi
öldürelim diyorlar....

Ve gariban müslümanlar cennete gideceğiz nasıl olsa diyerek..
saf saf kendilerini telef ettiriyorlar...

Hiç düşünmüyorlar ki...
Gavurun icat edip yaptığı silahı satın alıp, gavurun silahıyla gavuru yenemezsin,,,Yenemiyeceksin....

Ta ki gavurun icat edip yaptığı silahlar kadar güçlü ve hatta gavurun yaptığı silahlardan daha güçlü silahları icat edip onlarla
savaşmaya başlayana kadar....."

islamdaki cihad emrine ne diyorsunuz peki?

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
"her gördüğün gayri müslümü öldür demek değildir"

zaten böyle yorumlayan biri de yoktur cihad emrini, silahlanmış müslümanlar günümüzde dinlerini, namuslarını kafirlerin kültürel ve siyasal emperyalizmlerini cihad ile korumaktadırlar ki cihad sadece savunma için değil, davet-tebliğ için de önemli bir yoldur. seyyid kutub un yoldaki işaretler kitabındaki cihad kısmını okumanızı tavsiye ederim.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.