Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64

simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben biliyordum bunu daha önce okuduğumdan hiç zorluk çekmedim
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SULAR SELLER GİBİ OKUDUM BE
zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zülce senden hızlı çıktı esrazehra nasıl okudu hayret ona inanmıyorum o önünü görmez bunları nasıl okucak
))))
Aaaa ben bi yerde paylaştıgım bi şeyi tekrar paylaşmam
Zehra kör okumamıştır ne okudun die sorsan bilmez
heeyy ezmeyin cancağzimi bi kere sizden iyi görür görreceği şeyleri..hem ne diye mod yaptin onu bakiimm..

GÖZLERİMİN MAŞALLAHI VAR Bİ KEREM HERŞEYİ OLDUĞU GİİB GÖRERİM
SAĞOLASIN ZÜLÜM...

giderayak işlerim var bitirilecek, 
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne yazıyı orda ?
zülcüüm özel teşekkürler sana

aklima birden senin bir küçüklük foton geldi
hani şöölee kalin camlii
zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne yazıyı orda ?
hani şöölee kalin camlii

sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ciddimisin abla ugratma beni eski diyarlara birak kalsin onlar orda biz bu güne bakalim arada hatirlayip gülmek daha hoş dimii..ama ille de tutturyrsan getir die hemen bi koşu gider alirim:sırıtık:zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne yazıyı orda ?
hani şöölee kalin camlii
ayy ewt ne eğlenceli günlerimiz geçmiş yaaa
istiyorum o resmi bak burda hemen şimdi
zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ciddimisin abla ugratma beni eski diyarlara birak kalsin onlar orda biz bu güne bakalim arada hatirlayip gülmek daha hoş dimii..ama ille de tutturyrsan getir die hemen bi koşu gider alirim:sırıtık:

sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ciddimisin abla ugratma beni eski diyarlara birak kalsin onlar orda biz bu güne bakalim arada hatirlayip gülmek daha hoş dimii..ama ille de tutturyrsan getir die hemen bi koşu gider alirim:sırıtık:
aman deyim ordan sevap verseler alma
ben nette bulursun diye demiştim ama
lüzumsuzluk ettim boşverrr...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.