You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
bağlantı sorunu
güncellemeden sonra yaşanan bağlantı sorunları dolayısıyla birçok üyemiz siteye bağlanmakta problem yaşamakta. sorun dnslerin farklı bir ip adresini görmesinden kaynaklanıyor. sorunu bir kaç gün içerisinde halledeceğim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
RE: bağlantı sorunu
Dsn sunucu adreslerini

8.8.8.8
8.8.4.4

diye değiştirirlerse siteye girebilirler diye düşünüyorum. Evet siteye giremeyenler var. Ben böyle yapmalarını söyledim ama denedilermi bilmiyorum.
Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bende gündüz giremyiorum ama akşam olunca girebiliyorum ne alakası varsa gülücük kimi arkadaşlar hiç giremiyomuş.
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu domaindeki ya da sunucudaki bir problem dolayı olabilir. domain şirketi sorun olmadığını söyledi. bir de sunucuyu kontrol edicem fakat bunun için sunucu sahibinin gelmesi lazım. buna göre ya hostingi sıfırlayıp yeni baştan kurulum yapıcaz ya da hosting değişikliği yapıcaz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
bende kaç gündür giremiyodum nasil olduya girebildim simdi

sümenaj o dedigin nasil yapiliyo bilmiyorum Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
melek o sürmenajın dediği ayarı yapmana gerek yok. sorun domainin veya sunucunun dnsleriyle ilgili sizle alakalı bir problem değil. merak etme 1 2 gün çierisinde tamamen halledeceğim
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.