You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

BABA ÜZERİNE EDİLEN YEMİN

Yeni Üye
s.a arkadaşlar. ben bir hata yapip sevgilime kızarak babamın üzeirne yemin edip bir daha onu affetmeyecegimi söyledim. şuan çok pişman ve çok üzgünüm yeminimi nasıl bozabilirim ve bu yemini bozdugumda babama birşey olur mu çunku kendisi agır bir ameliyat geçirecek kasım ayında. aydınlatıcı yorumlarınızı bekliyorum. yeminimden nasıl dönebilirim?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: BABA ÜZERİNE EDİLEN YEMİN
öncelikle babanıza acil şifalar diliyorum.. ve konu hakkında sana yardımcı olmaya çalışacağım öncelikle yemini bozup daha sonra tövbe ediceksiniz. ondan sonra 10 fakiri günde 2 ögun doyuracaksınız veyahut giydirmek zorundasınız. bunlarıda yapamazsanız 3 gün üst üste oruc tutmalısınız. ve bir daha kesinlikle yemin etmeyin.. umarım yardımcı olmuşumdur..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.