You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

AZABI KALDIRAN AMEL

" HACI "
AZABI KALDIRAN AMEL
KADININ BİRİ HASAN-I BASRİ'YE GELEREK:

"BENİM KIZIM VEFAT ETTİ.ONU RÜYAMDA GÖRMEM İÇİN NE YAPMAM GEREKİR?" DEDİ.

HASAN BASRİ KIZINI GÖRMESİNİ SAĞLAYACAK BİR ŞEYLER ÖĞRETTİ VE KADIN DA KIZINI RÜYASINDA GÖRDÜ.KIZININ ÜZERİNDE KATRANDAN BİR ELBİSE,AYAKLARINDA PRANGA VARDI.DURUMU,HASAN-I BASRİ'YE ANLATTI..

BİR ZAMANDAN SONRA,HASAN-I BASRİ KIZI RÜYASINDA CENNETTE GÖRDÜ.BAŞINDA BİR TAÇ VARDI VE:

"EY HASAN BENİ TANIDIN MI? BEN,SANA GELEREK RİCADA BULUNAN KADININ KIZIYIM!" DEDİ.HASAN BASRİ:

"SENİ BU DURUMA GETİREN NEDİR?" DİYE SORDU..KIZ:

ADAMIN BİRİ BİZİM MEZARLIKTAN GEÇERKEN HAZRET-İ PEYGAMBER'E (SAS) SALAT-U SELAM GETİRDİ.BİZ,BEŞ YÜZ ELLİ KİŞİ MEZARLARIMIZDA AZAP GÖRMEKTEYDİK.BUNUN ÜZERİNE "ŞU ADAMIN GETİRDİĞİ SALAT-U SELAM HÜRMETİNE BU KABİRDEKİLERDEN AZABI KALDIRIN!" DENİLDİ.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: AZABI KALDIRAN AMEL
rabbimde inşallah bizim kabir azabından korur canım.kıssan için tşklr...
"İNSAN BÜYÜKLÜĞÜ HANGİ ÖLÇÜ İLE ÖLÇÜLÜRSE ÖLÇÜLSÜN HZ.MUHAMMED'DEN DAHA BÜYÜK BİR İNSAN BULUNAMAZ"
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: AZABI KALDIRAN AMEL
Paylaşım için teşekkürler ama artık bu tür hikayelerin dinle bir alakası olmadığını hatta dinle çelişik bir çok yerinin olduğunu kabul etmek ve bu hikayeleri unutmak, yeni neslin hafızasından da silmek gerek diye düşünüyorum .
Allah'ım Filistinli müslümanlara yardımı bizim elimizle nasip et!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.