You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ayşe Sucu Görevden Alındı.....

Ayşe Sucu Görevden Alındı.....

Ahval Paranormal
RE: Ayşe Sucu Görevden Alındı.....
aleykümselam...
Şunu anladım ben. Siz sadece anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz. Benim anlatışımda problem yok.
Ve konu uzadıkça saçma bir hal alıyor gülücük

Ayet özellikle gögüslerin kapanmasını (Avret yeri olması nedeniyle)
istiyor. Baş örtüsü için bir kıstas bir ölçü getirmiyor.

Bu radan şunu anlamalıyız.. Kadınlarımız baş örtüsü kullanacaklar
ancak diledikleri gibi kullanırlar...

Yukarı resimdeki gibi de kullanabilirler...
Çok daha muhafazalı da kullanabilirler...

Dediniz... Varmı böyle bişey ? Siz diyosunuzki başörtü kullanda nasıl kullanıyosan kullan saçların görünsün görünmesin önemli değil. Evet aynen bunu dediniz. Yok öyleee. Başörtünün amacı başı kapatmaktır. Ayettede denilldiği gibi göğüslerini örtecek şekilde haklsın..Baştan başlayarak göğüsleride örtmektir. Baş-örtü. Başörtü gülücük Hee bide yukarı resimdeki gibi de kullanamazlar. O yanlış olur...

Siz yine anlamak istediğiniz gibi anlayın...
Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-12-2010, Saat:06:13 PM, Düzenleyen: sürmenaj.
Profesör
ne saçmalıyorsun orhan sen yok ülkemizde büyük kısım şöyle örtünüyor böyle örtünüyor diye yanlış bilgiler verip durma burda. ayeti kendin yazıyorsun yazdığın ayeti anlamıyorsun. başından yakalarına kadar örtünün diyor. senin yakan alnının üst kısmında heralde.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
İstanbulda yaşıyorum.Çok kalabalık şehir bilirsiniz. İnanın o tarz örtünen çok az. Nadiren görüyorum..Başörtüsü takmayan kadar takanda var ! Gerçekten başörtü takanlar da çok var gülücük Gerçekten derken başörtünün hakkını verenler. Başını kapatıp bacağını açanları dahil etmiyorum. Bide o tipler var. Ama onlar da azınlıkta gülücük çok net söylerim şurada başınıörtenler çoğunlukta orada başörtüsü çoğunlukta diye. Misal; kadıköyde, taksimde başörtülü göremessiniz. Tek tük görürsünüz. Ümraniye üsküdar vs. bu ilçelerde de başörtülüler çoğunlukta.
Başörtüsü Allahın emridir ! Din alimleri başörtünün şart olmadığını söylüyor haa ? Big Grin ............................

Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
konuyla birlikte şu orhanıda kitleseniz :D ne güzel banlıykan kafamız rahattı

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ayse sucu nun sucu ne:D grıbal yonetmen sen ol,metın sen de senaryoyu yaz:D
orhan da esas oglan olarak oynar artık:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.