(A) (N) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ay gülüm çok hoşsun pabucumun yöneticisi çok güldüm kız buna: ))
yüz verme şuna beee
Aman da aman kızarmış peki kuzum sen ne dersen pekii: ))
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
(A) (N) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ay gülüm çok hoşsun pabucumun yöneticisi çok güldüm kız buna: ))
yüz verme şuna beee
Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(A) (N) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ay gülüm çok hoşsun pabucumun yöneticisi çok güldüm kız buna: ))
yüz verme şuna beee
Aman da aman kızarmış peki kuzum sen ne dersen pekii: ))
Gü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kuzu o ya kıyamam ona hem ne büyüsüymüş bakiiim işi olmaz öyle şeylerle benim gül yüzlümün hıh yane: ))
NE KUZUSU NÜKÜ PARDON ANASININ KUZUSUNMU DANASININ KUZUSUMU

Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kuzu o ya kıyamam ona hem ne büyüsüymüş bakiiim işi olmaz öyle şeylerle benim gül yüzlümün hıh yane: ))
NE KUZUSU NÜKÜ PARDON ANASININ KUZUSUNMU DANASININ KUZUSUMU
Deeetttttttttt uğraşma yaaaa bak gelmiiiiim yanına hııııı bak çok sinirlendim
: )))
(A) (N) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BİR SÖZ VARYA ŞAMPİYON BELLİ İKİNCİ KİM
BENCE HİÇ ANKETE SUNMAYIN DİREKT AYIN ÜYELİĞİNİ KONYEVİ KARDEŞE VERİN KARDEŞ MAŞALLAH AÇTIĞI KONULAR VE PAYLAŞIMLAR SÜPER
GERÇİ SİZ BİLİRİSNİZ SAHRA HANIM YİNEDE
bayan çok bilmiş konuştu o hak ediyorsa o alır zati
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.