You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

pejmurde
RE: AyGIZ...

Parçala Yüreğini..İçine Aldığınla..
Yüzünü Öne Eğdi Kopacak Fırtınalara..
Söz Verdi Darbe Yedi Kamburlaştı Hayata..
Parçala Yüreğini İçine Aldığınla..
Ölçüsü Yok Boguldu Derin Sularda..
Kar'i Gezinir Herkezin Uyuduğu Anda Ruha..
Nefs Gurursuz Soyunur Soysuz..
Sahibi Olduguyla Eşeler Pisliğini..
Parçala Yüregini Yitip Gidenlerle Sürü..
Utangaç Kimsesizliğinle Yürü..
Kahkahaların Gebe Kalsın Acıya..
Kan Bulaşsın Döktüğün Gözyaşlarına..
Parçala Yüreğini Savur Gitsin Rüzgara..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Erkekler bayan sesinden şarkı dinliyor gözüküyor, bu uygun değil..birde bir kısmı açık saçık bayanların video kliplerini buraya ekliyor..buda uygun değil...

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör

diyorsanız ki bu müslüman şahsiyetine uygun kapalı bir videodur..ne diyebilirimki, söyleyecek bir şey yok...selametle

birde konuyu genel söylemiştim, zaman zaman bayan sesine rastladığımız gibi nahoş görüntülü videolarada rastlıyoruz.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-11-2014, Saat:11:08 AM, Düzenleyen: Gül-i Cennet.
pejmurde
Aşırı Bişey Olduğunu Düşünmüyorum..Slayt Şeklinde Bi ..Vıdeo..Bu DenliDusunecek Kadar İyi Bir Müslüman Değilim Ben...Televizyonda İzlemeyelim Ozaman..Haberde Dinlemeyelim Vs Vs
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
islamda Haramlar ve helaller vardır kardeşim, bu ikisinin ortası yoktur..Haramlara dikkat eden müslümanlar, her şekilde gözlerini haramdan sakındırırlar. bu onlara yasak kılınmıştır..bu hakikat nerede olursa olsun değişmez..tv buna dahil..

" Mü'min erkeklere söyle: Gözlerini haramdan sakınsınlar ve ırzlarını korusunlar. Bu, kendileri için daha temizdir. Allah, yaptıklarından şüphesiz haberdârdır."
Müslümanların çokca ziyaret ettiği yerlere, gözlerini kulaklarını haramdan sakınmak isteyenlerin bulundukları ortamlara, onların hassasiyetini düşünerek "aşırı,abartı" gibi geçersiz gerekçelerin sunulmaması gerektiğini düşünüyorum..

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-11-2014, Saat:11:30 AM, Düzenleyen: Gül-i Cennet.
pejmurde
Merak Etmeyin Bu Yazdiklarinınızı Bende Biliyorum....Burada Bir Paylasimda Bulundum..Ben Bunları Eklerken Dikkatlice Bakmıyorum Açık Bişey Varmı Diye..Aşırı Bişey Varsada Eklemiyorim...

Madem Uygunsuz Birşey Gordun Ki Yok Öyle Birşey İzleme Kardeşim Ozaman İzleme..!!
Ben Nasıl Sokakta Caddede Açık Bir Bayan Gördüğümde Gözlerimi Kaciriyorsam Nasıl Tvde Açık Bişey Gördüğümde Gözlerimi Kapatiyorsam..Bu Videoda Size Uygun Değilse Dinleme..! İzleme..!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Elbette haklısınız kardeşim, izlememem gözlerimi haramdan sakınmam gerekiyor, yanlız burası islamiform olduğu için ,islami form adına yakışır videoların eklendiğini düşündüğüm için gözüme takılıyor malesef..
Ben sizden şunu beklerdim, şöyle demeniz size daha çok yakışırdı
"- evet burada Alahın ayetine ve bizi men ettiği şeyler adına bariz bir hata gözüküyor, bundan dolayı gözünüzün bu haramlara bir anlık takılması ihtimali adına dahi buna sebeb olmamam lazımdı, önce Allahtan af, sonra sizden özür diliyorum.."deseydiniz erdemli bir davranış göstermiş olurdunuz.. gülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-11-2014, Saat:11:55 AM, Düzenleyen: Gül-i Cennet.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.