You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
RE: AyGIZ...
beğenmedim Tongue ben daha güzel söylüyom Tongue
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
ilahi söylüyorum ben arapça Tongue
ama bunada çalışırsam olur niye olmasın Tongue
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde

Şarkı Söylemesini Bile Beceremiyorum..Melodiler Hep Seni Hatırlatıyor..Hafif Tozlanmış Sayfaları Karıştırdım Bugun..Üzülme Senli Yazıları Karaladım..Yazma Beni Demiştin Ya..Yazmıyorum Seni..Sadece Bakıyorum Yaktığım O Anıların Küllerine..Senli Olan Herşeyi Yaktım Ben Aykız..Tutunamıyorum Hayallerine Düşüyor Yıne Ellerimden..Sever Gibi Yapıyorum Sadece Seni..Sesli Harflerin Sessizliğinde Unutmaya Çalışıyorum..Devamlı Altı Yanan Demliğimin Yanına Meze Yapıyorum..Çay Olup Akıyorsun İçime Aykız..Okumak İstersen Son Cümlem Şu Olmuş..Dişilik Hırkasını Bir Erkeğin Genzinde Arayacak Kadar Küçüktün..!!!!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Çok Acım Var Anlatacak Anne..Ama Ben Hiçbir Çocuk Gibi Sevemedim Seni..Platonik Bir Aşk Gibiydik Seninle.. Ben Hiç Korktugumda Koynuna Giremedim.. Bazı Duyguların Eksikliğinden Değil ..Göğsünde Yatmanin Sıcaklığı Utandırdı Beni Anne... Oyuncaklarım Olmadı Hiç Kırıldıginda Üzüldüğüm.. O Güzel Yemeklerine Tuz Oluverdi..Gözyaşlarım.. Hani Bir Sözün Vardıya Söylediğinde Saatlerce Düşündüğüm... Ne Anlama Geldiğini Şimdi Daha İyi Anladığım.. Elin İyisi Bulunmuyor ..Benim İçin Ağlayan Yok Anne... Guluslerimi Seven Hatalarimda Bağıran Yok... Hiç Bir Kadında Yok O Güzel Kokun.. Sen Gibi Olmasını İstedim Hep Hayatıma Soktuklarımın... Huyu Güzel Olsun Derdinya Hiçbiri Beş Para Etmezdi.. Hepsi Güneşe Bakıyor Yağmurla Yağıyor Hediyeyle Sevinenlerdi.. Hiç Biri Senin Gibi Bakmıyordu Gözlerime.. Haz Peşindeydiler Anne.. Hiç Biri Senin Gibi Masum Değildi Baba Koynunda... Platonik Bir Aşk Gibiydik Seninle... Ve Ben Seni Hiç Süt Kokulu SinendeSevemedim.. Dualarını Başımdan Eksik Etme Burda Hiçbir Kadın Dua Bilmiyor ANNE.. Ser Başımın Üstüne Dualarını..Nur Gibi Dogsun Yüzüme Sözlerin..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.