You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

BOŞ ÇERÇEVE!
AYET!
ARKADAŞLAR BUGÜNE KADAR SİZİ EN ETKİLEYEN VE AĞLATAN BIR
AYET YAZABİLİRMİSİNİZ?
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: AYET!
şeytan onlara fısıldar ve onlar ALLAHIN yarattıgını değiştırırler ayetı kerıme hangı ayet aklımda yok şuan ....EY RASULUM
Kullarım sana benden sordularsa muhakkak kı ben çok yakınımdır bana dua edince dua edenın duasını kabul ederım o halde onlarda benım davetıme koşsunlar ve bana hakkıyla iman etsınler kı dogru yola ulaşmış olsunlar ..(..BAKARA186)
NUR 30 VE NUR 31 AHZAP 59 genelde herkez anlamını bılır yazmıyom ondan
tevbe40/mahsun olma ALLAH bizimle beraberdır....... aklıma şuan bu ayetler gelıyo
Faniyim fani olanı istemem Acizim aciz olanı istemem Ruhumu Rahmana teslım eyledim gayrı istemem....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Rahman Ve Rahim Olan Allah'ın Adı İle .

''Eğer Rabbin Dileseydi,Yer yüzünde kim varsa, Hepsi Topluca İmana Gelirdi.O Halde Sen Mü'min Olsunlar Diye insanları Zorlayacakmısın ? Allah'ın İzni Olmadıkça,hiçbir Kimsenin iman etmesi mümkün değildir.Akıllarını Kullanmayanları, O Pislik İçinde Bırakır . ''

Yunus Suresi 99-100
[Resim: 65897398.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-11-2009, Saat:01:50 AM, Düzenleyen: .Silvana..
BOŞ ÇERÇEVE!
Her canlı bir gün ölümü tadacaktırr..
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
BİZ İNSANI EN GÜZEL BİÇİMDE YARATTIK. TİN 4
Oku şâyed sana bir hisli yürek lâzımsa
Oku, zîrâ onu yazdım iki söz yazdımsa..

Mehmet Âkif

Asrın yeni bir umdesi var,hak kapanındır,
Söz haykıran’ın,mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye,kavuk sallamayınca,
Kürsi-i liyakat,pezevenk,puşt olanındır...

Neyzen Tevfik
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
İnsan, hayra du'â eder gibi, şerre du'â etmekte(hayrı ister gibi şerri istemekte)dir. İnsan pek acelecidir.(isra-11)

Allah'ile pazalık yaparız bazen ..hayırlısı bu olsun bunu hiç istemiyorum gibi dualar ederiz...zorlarız hala...teslim olmak biz müslümanların aklına pek gelmez ...
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.