You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ayarlarımla mı alakalı

Ayarlarımla mı alakalı

General
Ayarlarımla mı alakalı
Şimdi fark ettim reyyan ablanın mesajını alıntılarken özel M. Yazıyor komando da da gördüm , özel mesaj mı atıyoruz doğru mu anladım ? Bende de var mı yoksa ayarlarımdan mı düzelticem ?
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Ayarlarımla mı alakalı
ayaklarımla mı alakalı diye okuyoru deminden beri iyi mi ifade

sen o '' kimler çevrimiçi'' ne fazla inanma gülücük
özel mesaj kapalı
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Evet billyorum kapalı diye okumuştum da .. Dedim heralde açılmış .. Ama Ayarlarımla alakalıymış , bi kaç seçenek işaretledim dediğim şey oldu .. Evet reyyan ve Sükut dediğiniz doğru çevrim içinde konu okuyo yazıyor bidaha bakıyorum başka yerde , tutmuyo tam :D orda merak ettiğim birşey var izni olmayan forumu görüntülüyor yazıyo nereye bakıyo ki yasaklı bölge diyor.?
Ya Söylersem Kim Anlar ?

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
mesela benim firefox bazen '' söylemekten utanıyoruz ama bir hata oluştu'' yazıyor :D
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
blzle alakalı değil yani , bilgilendirme için teşekkürler gülücük
Ya Söylersem Kim Anlar ?

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.