You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Ayakkabı Seçimi
Ayakkabı seçimi konusunda şeker hastalarının herkesten çok dikkat etmesi gerekir.
Eğer şeker hastalığı warsa yada ayak kan dolaşımıbelli bir nedenle zayıflamışsa ayağınızın su toplaması gibi küçük problemler bileçok büyüklerini doğurabilir.
Şeker hastalığının neden olduğu sinir hasarı ayaktan gelen ağrı ve acıyı hissttirmeyebilir.Ayağınızda gelişebilen yara yada enfeksiyonu fark edemeyebilirsiniz.Wink
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: RE: Ayakkabı Seçimi
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sagol esracım Wink

sende canummm:D
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: RE: Ayakkabı Seçimi
zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oh oh esram faaliyettee masallah san gözümün gözbbeğuuuugülücük

Sendee saol gözümün göz bebeğihahahahahahaaSmilegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Ayakkabı Seçimi
ben çarık giyenlerdenimTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: Ayakkabı Seçimi
Şeker hastası değilim şükürler olsun ama yine de dikkat etmeye çalışıyorum.
Saol esracııım...kihkihSmile
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: Ayakkabı Seçimi
SEVİNÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şeker hastası değilim şükürler olsun ama yine de dikkat etmeye çalışıyorum.
Saol esracııım...kihkihSmile

Sende saol guzummmkihkihSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.