RE: avatar konusundaki; boyut kısıtlaması kaldırılsın-imzalar düzeltilsin
Hemen açıklama getireyim...
1- Avatarlar Neden 200*200
Her sitenin bir ekran boyutu vardır..ve bir görünüm düzenin eger bir sınırlama getirmeseydik... Cok buyuk eklenen resimler sitenin hem gorunumunu hemde goruntusunu bozacaktı...Örnegin sen bi konu actın ve avatarın cok buyuk ben altına cvp yazdım avatarım cok kucuk. Herkesin kinin aynı boyutta olması cok daha iyi..Ve sitede kayma gibi sorunlar ortaya cıkmıyor..Bi sekil duzeni oluşturuyor.
2- Avatarlarda Dosya Boyutu Sınırı Neden ?
Eger dosya boyutlarında sınırlama getirmeseydik...Sitemize daha cok saldırı olabilirdi...Bir kişinin ./avatar dosyasına 10000000 mb bişi yuklemeye calısıtıgını dusunemiyorum bile.Bu hem siteyi hemde web sitemizin kullanmıs oldugu kısıtlı alanı hem zorlardı hemde disk boyutumuz bize yetmezdi !!!
3- Neden istedigim her resmi yükleyemiyorum !
Kişilik hakları başkalarının ve toplumun düzenini bozmucak sekilde düzenlenmektedir..Sitemizdede böyledir.. Sitemiz dini sitedir.. Ve Ahlaka kurallara aykırı avatar yüklenmesi hem hoş degil hemde başka kullanıcıları rahatsız edecektir..Bu yüzden yasaktır..
4- Sevdigim boyutu yuksek bir resmi yükleyemiyorum !
Dedigim gibi biz yöneticilerin öncelikli düşünmesi gereken bireyler degil geneldir ! Çok basit programlar ile bile begendiginiz bir resmi kücültebilirsiniz.. Resize veya Boyutlandır araçlarını Kullanarak bir resmi istediginiz boyutlarda küçültebilirsiniz.Örnegin benim avatarımda çok büyüktü... Ama gordugunuz üzere istenilen boyutlarda küçültülmüş halini kullanıyorum

.
5- İmzalarda neden sınırlandırma yok !
Çok basit onuda açıklayım...Sizleri her konuda kısıtlamak istemedigimizden ileri gelmektedir..Avatarda kullanamadıgınız özgürlügünüzü size imza kısmında fazlasıyla verdim !.. Normal bir forumda yazı karakteri sınırı 500 ü gecmezsen sitemizde bu rakam 3000 karakterdir..Buda hayatınızı yazmanıza yetmez ama yinede kendinizi ifade edebilmek adına az bi sayı degildir.
Kurallar sadece üyeler için uygulanmamaktadır ..Herkes için gecerlidir... Ben siz uyelere verdigimden fazlasını kullanıyorsam haksız duruma düşerim..Goruldugu üzere ben de aynı kurallarla yasıyorum.
Umarım Açıklayıcı Olmuştur...
When you have Loved and you\'ve Lost SomeOne You know what it Feels like to Lose ! Nothing will Never Be The Same Again..And Life.. Has Betrayed me Once Again.