You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

AVAŞAR'ların kurduğu devletler...

AVAŞAR'ların kurduğu devletler...

Üye
RE: AVAŞAR'ların kurduğu devletler...
ben bişey anlamadım benim butonuma o mesaj nasıl oldu o geldi bana okadar itamı nasıl yaptı anlamadım yazılan mesajların nerden yazıldığı görünmez mi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
öf zeyneb kusura bakma fakat varya çok sıkıcı birisin ve çok asabisin , soru sorulan kişiden ses çıkmıyor , sen onun adına yazıyon .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-06-2014, Saat:09:28 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Üye
internetten sorguladım ankara diyor allah şahidim olsun hayatımda birkere ankaraya gittim oda bir arkadaşımı 3 4 saat ziyaret ettim geldim 2011 yılının ortasında şimdi bunun açıklaması nee olabilir
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
O arkadaşta gitmiş zaten boşver açıklamanı yaptın..o dönem hack'ten anlayan birinin seçtiği kurban olmuşsundur belkigülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-06-2014, Saat:09:31 PM, Düzenleyen: Mihman.
Üye
helal olsun ama iyi biriktirmiş okudum şok oldum bide ankara ne alaka yaaa ama merak ettim bu avşar devletini bu insan niye okadar kızmış bari onu anliyim gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Onuda geçtim...bu konu başlığı birden nasıl hortladı özellikle senin online olduğun bir zaman diliminde ve bu üyelikte yeni..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.