You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: ATMACA
ben her üyeye aynı özeni gösteririm ayrım yapmam benim için herkez aynıdırgülücük bende böyle hayırlı bi işe vesile olduğum için sevinçliyim dualarınız alıyorum bol bol belki cennettte kıyıdan köşeden bi yer kaparızTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: RE: ATMACA
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben her üyeye aynı özeni gösteririm ayrım yapmam benim için herkez aynıdırgülücük bende böyle hayırlı bi işe vesile olduğum için sevinçliyim dualarınız alıyorum bol bol belki cennettte kıyıdan köşeden bi yer kaparızTongue

Daha önce de yazmıştım ama tekeralamak hoşuma gitcekgülücük
Her üyeye eşit davranman çok güzel ve forumla ilgli olmanı da
gerçekten takdir ediyorum.
Ayrıca sıcaklığını farkettiriyosun (ben de sıcak biri olduğumdan heralde)gülücük
ablacım bizlere böyle nezih bir ortam hazırladığın için sana binlerce teşekkürler.iyiSmile
Hep böyle sıcak ve sevgiyle kalmanı dilerim adın dualarımda unutma...yes
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
amin abla inş. zaten keyfim yerine geldi site eski haline döndü şimdi kullanıcı sayımız tekrar 5 6 kat artıcakgülücük zaten en önemliside bu güzel bi arkadaşlık kardeşlik ortamının olması buraya geldiğimiz güzel vakit geçirmek birbirimize yardımcı olmak vs.. sizlerde iyiki varsınız iyiki siteyi kurmuşumgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
sus sus şımardın gülücük
bu kadar sevılmeyı beklemıodun dımı
kızlara laf atıp dusuosun ama bak bakalım senın hakkında en cok yazıyı kım yazmıs böğğSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
Cvp: ATMACA
ben de teşekkür etmek istiyorum ekrem abi
hem yeni insanlar tanıdım hem de paylaşmk çok güzel
burada olduğum için mutluyum ve kendimi şanslı hiisdiyorum
sen en ciddi zamanla bile işi makaraya çevirebiliyosun çok komik oluyo
ve çok samimi buluyorum
iyi birisin ya iyiki varsın gülücük
iyiSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-06-2008, Saat:11:44 PM, Düzenleyen: Qbra.
Profesör
güzel düşünceleriniz için tşk ederim ee bende zaten int e kafa dağıtmaya giriyorum strese gerenk yokgülücük şafak ben çiçekleri çok severim bilmiyomusungülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.