You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: ATMACA
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sağol şafi bende seni severimgülücük ne dersen de kafana göre takılgülücük

reyyan kaz çevirmekle ne alakası var ben bunu biz liderkende söylüyordum valla bu sene ilk defa fazla umrumda olmadı futbolgülücük hem ben futboldan daha çok tribünü severim

yaşlanıyosun ekrem icýnicýn sendrommu başladı ne
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: ATMACA
Tanıdığım kadarıyla sevecenliği,şakacılığı ve gerektiğinde ciddi olabilen
sevimli bir kardeşciğim.gülücük
Ayrıca forumla ilgili olmasını ve üyelerine gösterdiği sıcaklığı takdir ediyorum.
İlerleyen aylarda daha yakından tanıyabilcemi umuyorum.
Haytta her daim sevdiklerinle hep mutlu olmanı dilerim.yes
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
en ciddi halimde dahi bana tebessüm ettiren siteye ne zaman girsem beni kahkahalara boğmayı başaran kısa zaman zarfında kendisini sevdiren samimiyatine beni inandıran keşfedilmesi gereken umman gözüyle baktığım şahsı muhterem.......yes
(çok şımarmayasın haSmile)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:en ciddi halimde dahi bana tebessüm ettiren siteye ne zaman girsem beni kahkahalara boğmayı başaran kısa zaman zarfında kendisini sevdiren samimiyatine beni inandıran keşfedilmesi gereken umman gözüyle baktığım şahsı muhterem.......yes
(çok şımarmayasın haSmile)

vayyy beee senneymişin be ekrem ağlamak istiyorum Sad gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:simay ve sevinç abla ikinizede tşkler ama keşke şöyle ulu orta yazmasanız yaaa bazıları kıskanıyogülücük

Kimmiş o kıskanan?gülücük
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sağol şafi bende seni severimgülücük ne dersen de kafana göre takılgülücük

reyyan kaz çevirmekle ne alakası var ben bunu biz liderkende söylüyordum valla bu sene ilk defa fazla umrumda olmadı futbolgülücük hem ben futboldan daha çok tribünü severim

yaşlanıyosun ekrem icýnicýn sendrommu başladı ne

bitti o bitti uzatmaları oynuyo artık icýn
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
...DeRsAaDeT...
atmaca ismini ilk duyduğumda ürperdiğimi itiraf etmek istiyorumgülücük ama bu ürperişi kısa sürede yok edecek kadar cana yakin diyebilirim..

gözlemlediğim kadariyla siteye yeni üye olanlari gayet sevcen ve cana yakın bir şekilde karşilayan bir admin..ve ilk girdiğimde de bir admin tarafindan böyle karşilanmayi özlemiş bir üye olarak tangülücük bana güven vermiş bir insan..Allah razı olsun..her sorunda anlık çözüm adresi..onu daha çok taniyanlarda biliyordur ki söylenecekler burada bitmez...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-05-2008, Saat:12:37 AM, Düzenleyen: zülcenaheyn.
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kıskananlar kendini belli ediyo zatengülücük uzatmada yetmezse penaltılara gideriz sevim sorunmu

şampiyon belli olduktan sonra ne sorun olacak ilahiiicýnicýnicýn
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.