You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

atmaca'nın doğum günü geldi çattı:)))

atmaca'nın doğum günü geldi çattı:)))

" HACI "
RE: atmaca'nın doğum günü geldi çattı:)))
zülcenaheyn ve tüm kardeşlerimizin duasına içtenlikle AMİN diyorum burda ezan okuyor iyi denk geldi bu dua gülücük sevdiklerinle hayırlı uzun ömürlerle nice güzel yaşlara ulaşmanı diliyorum Ekrem Abi... gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
zehra zülce cemanur ve ecrin hepinize tşkler güzel dualarınız için allah cümlemizinkini kabul etsin sağolun düşünmeniz yetergülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
gecikmelide olsa olsun ben yeni geldim ve gördüm dogum günün kutlu olsun ekrem bi yaş daha yaşlandın artık yavaş yavaş küçültmeye başlatılır yaş:D:Dkahkahainş yeni yaşında gönlün neyin özlemini çekiyorsa o olur....

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.